Ce imobile nu se pot asigura?


Locuintele care se afla in calea apelor pot fi asigurate numai dupa ce acestea sunt reconsolidate.

Acelasi principiu se aplica si in cazul cladirilor cu bulina rosie. In acest sens, constructiile care sunt incadrate in gradul I de risc seismic vor putea fi asigurate numai dupa ce vor fi efectuate lucrarile de consolidare aferente.

Reparatiile pot fi facute cu bani de la bugetul de stat, din fonduri special rezervate pentru astfel de situatii.

Pe de alta parte, locuintele care nu sunt autorizate nu pot fi asigurate prin polita obligatorie. In aceeasi categorie intra si locuintele asupra carora au fost efectuate modificari la structura de rezistenta, fara aprobare de la primarie.

Ai nevoie de un credit?

ALTE GHIDURI DE INTERES


Asigurari RCA

Polita de asigurare pentru raspundere civila auto (RCA) este obligatorie pentru posesorii de autoturisme. Prin intermediul ei, se acorda despagubiri pentru prejudiciile produse prin accidente, din culpa soferului care a condus autovehiculul. Totul despre RCA, limite de despagubire, valoarea despagubirilor, ce faci in caz de accident, bonus-malus si

Asigurari de viata

O asigurare de viata este o modalitate de a ne proteja financiar, pe noi sau familia noastra, in cazul producerii unor riscuri specifice, in schimbul platii unei prime de asigurare. Care sunt riscurile acoperite, cine are nevoie de o asigurare de viata, avantaje si exceptii in Ghidul complet Asigurari de viata.

Inapoi sus