Care sunt riscurile acoperite?


Polita obligatorie acopera trei riscuri de castastrofe naturale care pot provoca daune:

  • - inundatii;
  • - cutremure;
  • - alunecari de teren.
Suma asigurata (despagubirea maxima care poate fi incasata de asigurat) depinde de tipul constructiei, fiind de:
  • - 20.000 euro, in cazul locuintelor de tip A, respectiv cele cu o structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau din orice alta materiale rezultate in urma unui tratament termic sau chimic.
  • - 10.000 euro, in cazul locuintelor de tip B, respectiv cele cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic sau chimic (casele de chirpici).
Prin urmare, suma asigurata nu depinde de amplasarea imobilului sau valoarea locuintei.

Ai nevoie de un credit?

ALTE GHIDURI DE INTERES


Asigurari RCA

Polita de asigurare pentru raspundere civila auto (RCA) este obligatorie pentru posesorii de autoturisme. Prin intermediul ei, se acorda despagubiri pentru prejudiciile produse prin accidente, din culpa soferului care a condus autovehiculul. Totul despre RCA, limite de despagubire, valoarea despagubirilor, ce faci in caz de accident, bonus-malus si

Asigurari de viata

O asigurare de viata este o modalitate de a ne proteja financiar, pe noi sau familia noastra, in cazul producerii unor riscuri specifice, in schimbul platii unei prime de asigurare. Care sunt riscurile acoperite, cine are nevoie de o asigurare de viata, avantaje si exceptii in Ghidul complet Asigurari de viata.

Inapoi sus