Cand trebuie sa inchei asigurarea?

Proprietarii de locuinte au avut la dispozitie initial 6 luni pentru a incheia o astfel de asigurare, incepand cu 15 iulie 2010. Termenul a fost insa prelungit cu inca 6 luni, astfel ca noua data limita pentru achizitionarea politei obligatorii a fost 15 iulie 2011.

Asigurarea intra in vigoare la ora 00.00 a zilei urmatoare celei in care s-a platit prima obligatorie de 10 euro, respectiv 20 euro.

Cei care nu incheie asigurarea obligatorie de locuinta, risca amenzi cuprinse intre 100 si 500 lei. Penalizarile sunt aplicate de catre primariile locale.

Ai nevoie de un credit?

ALTE GHIDURI DE INTERES


Asigurari RCA

Polita de asigurare pentru raspundere civila auto (RCA) este obligatorie pentru posesorii de autoturisme. Prin intermediul ei, se acorda despagubiri pentru prejudiciile produse prin accidente, din culpa soferului care a condus autovehiculul. Totul despre RCA, limite de despagubire, valoarea despagubirilor, ce faci in caz de accident, bonus-malus si

Asigurari de viata

O asigurare de viata este o modalitate de a ne proteja financiar, pe noi sau familia noastra, in cazul producerii unor riscuri specifice, in schimbul platii unei prime de asigurare. Care sunt riscurile acoperite, cine are nevoie de o asigurare de viata, avantaje si exceptii in Ghidul complet Asigurari de viata.

Inapoi sus