Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

EFG Retail Services

EFG Retail Services

EFG Retail Services este o institutie financiara nebancara, detinuta de grupul elen EFG Eurobank Ergasias.

EFG Retail Services - sediul central
Calea Vitan nr. 6
Tronson C, parter,
sector 3, Bucuresti
Tel: 021 308 40 00
Email: relatiiclienti@euroline-cards.ro
Web: www.euroline-cards.ro

Informatii utile

Call Center: 0801 00 1111

Urgente carduri: 021 308 40 00

Vocea clientului

Opinii recente achizitionare produse

de Postelnicu Elena

"Am luat in 2010 un credit de la ERB retail services im valoare de 1000 de lei pentru un frigider, toate bune si frumoase am platit in jur de 800 de lei, apoi din cauza unor probleme financiare plateam o luna da, una nu, am platit pana im ziua de azi peste 2000 de lei din acest cresit de fiecare data cei de la erb spunandu mi ca am de datorat din ce in ce mai mult in fiecare luna si refuzand sa mi ..."

56 opinii 1

Transparenta costurilor

1

Timpul de asteptare

2

Functionarii institutiei financiare

1

Procedura de lucru

1

Articole

EFG Retail Services

Cardurile Euroline permit plata in rate cu dobanda scazuta din magazinele Altex

Posesorii de carduri Euroline American Express pot plati electrocasnicele cumparate din magazinele Altex si MediaGalaxy in 20 rate, dintre care doar 10 presupun si dobanda.

EFG reduce semnificativ datoria unui detinator de card Euroline

O clienta a EFG Retail Services a fost instiintata ca datoria sa de 4.000 lei, aferenta unui card Euroline, se va reduce la mai putin de 1.000 lei. Decizia de reducere a datoriei survine in urma unei sesizari scrise a clientei. Societatea sustine ca a luat decizia dupa ce a analizat situatia specifica a clientei in cauza.

Capcanele creditului cu card Euroline dau mari batai de cap clientilor

Atrasi de usurinta cu care isi puteau cumpara electrocasnice in rate, doar cu buletinul, multi romani au ajuns in situatia de a plati dublu sau chiar mai scump obiectele achizitionate. Capcanele creditului cu card Euroline atasat i-au adus pe numerosi clienti in postura de rau-platnici, multi ajungand in aceasta situatie fara sa-si dea seama.

Facebook