Economisire-creditare: In cat timp se primesc banii la rezilierea contractului?


Intrebare:

Pe ce data mi se vor vira banii de pe un contract BpL daca eu l-am reziliat cam pe 15 iunie?

Tudorache Florentina, Slobozia

Titularii de contracte pot opta la rezilierea contractelor de economisire-creditare inainte de expirarea perioadei minime de economisire de 5 ani pentru:

 (1) rezilierea standard - restituirea soldului contului de economii cel mai devreme dupa 3 luni de la receptionarea de catre BCR BpL a cererii de reziliere

sau
 (2) rezilierea imediata - restituirea soldului contului de economii imediat dupa receptionarea de catre BCR BpL a cererii de reziliere, cu conditia furnizarii tuturor datelor necesare efectuarii platii.
 
Pentru a va putea comunica data la care banca va vira sumele economisite in cadrul contractului va rugam sa ne furnizati urmatoarele informatii necesarii identificarii solicitarii de reziliere a contractului in baza noastra de date, respecitv: CNP, numar contract de economisire-creditare.


Distribuie articolul
ALTE ARTICOLE - Economisire-Creditare


Raiffeisen BpL devine Aedificium Banca pentru Locuinte

Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a schimbat denumirea in Aedificium Banca pentru Locuinte, dupa ce Raiffeisen Bank a devenit actionarul principal.

24 Octombrie 2019 | Economisire-Creditare

O noua lege clarifica modul de acordare al primei de stat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea care aduce clarificari in privinta functionarii sistemului de economisire-creditare in domeniul locativ (bauspar). Actul normativ va debloca sistemul in sensul ca vor putea fi atrasi noi clienti de catre bancile care activeaza pe aceasta piata.

11 Iulie 2018 | Economisire-Creditare

Sistemul Bauspar, deblocat pentru noi clienti! Ce se intampla cu cei vechi?

Bancile de locuinte din Romania vor putea relua, in curand, atragerea de noi clienti, dupa o pauza de circa doi ani si jumatate. Noua lege privind sistemul de economisire creditare (Bauspar) a fost aprobata de Parlament pe 13 iunie. Principala modificare este ca beneficiarii primei de stat trebuie sa demonstreze utilizarea banilor in scop locativ.

29 Iunie 2018 | Economisire-Creditare

Clarificari importante pentru sistemul de economisire-creditare

Sistemul de economisire-creditare pentru domeniul locativ se apropie de iesirea din impas. Comisia de specialitate din Camera Deputatilor a adoptat cateva amendamente esentiale in acest sens. Printre ele se numara si faptul ca cei care retrag economiile dupa 5 ani nu trebuie sa justifice utilizarea lor in scop locativ pentru a primi prima de stat.

23 Noiembrie 2017 | Economisire-Creditare

Inapoi sus