Economisire-creditare: In cat timp se primesc banii la rezilierea contractului?


Intrebare:

Pe ce data mi se vor vira banii de pe un contract BpL daca eu l-am reziliat cam pe 15 iunie?

Tudorache Florentina, Slobozia

Titularii de contracte pot opta la rezilierea contractelor de economisire-creditare inainte de expirarea perioadei minime de economisire de 5 ani pentru:

 (1) rezilierea standard - restituirea soldului contului de economii cel mai devreme dupa 3 luni de la receptionarea de catre BCR BpL a cererii de reziliere

sau
 (2) rezilierea imediata - restituirea soldului contului de economii imediat dupa receptionarea de catre BCR BpL a cererii de reziliere, cu conditia furnizarii tuturor datelor necesare efectuarii platii.
 
Pentru a va putea comunica data la care banca va vira sumele economisite in cadrul contractului va rugam sa ne furnizati urmatoarele informatii necesarii identificarii solicitarii de reziliere a contractului in baza noastra de date, respecitv: CNP, numar contract de economisire-creditare.


Distribuie articolul
ALTE ARTICOLE - Economisire-Creditare


Ce sanse sunt sa creasca dobanzile la depozite?
Ce sanse sunt sa creasca dobanzile la depozite?

Comparatia cu rata inflatiei cand vine vorba de asteptarile privind dobanzile la termen in lei nu este atat de relevanta cand avem un raport intre depozite si credite supraunitar, bancile fiind sufocate de bani in prezent.

30 Iunie 2021 | Economisire-Creditare

Raiffeisen BpL devine Aedificium Banca pentru Locuinte

Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a schimbat denumirea in Aedificium Banca pentru Locuinte, dupa ce Raiffeisen Bank a devenit actionarul principal.

24 Octombrie 2019 | Economisire-Creditare

O noua lege clarifica modul de acordare al primei de stat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea care aduce clarificari in privinta functionarii sistemului de economisire-creditare in domeniul locativ (bauspar). Actul normativ va debloca sistemul in sensul ca vor putea fi atrasi noi clienti de catre bancile care activeaza pe aceasta piata.

11 Iulie 2018 | Economisire-Creditare

Sistemul Bauspar, deblocat pentru noi clienti! Ce se intampla cu cei vechi?

Bancile de locuinte din Romania vor putea relua, in curand, atragerea de noi clienti, dupa o pauza de circa doi ani si jumatate. Noua lege privind sistemul de economisire creditare (Bauspar) a fost aprobata de Parlament pe 13 iunie. Principala modificare este ca beneficiarii primei de stat trebuie sa demonstreze utilizarea banilor in scop locativ.

29 Iunie 2018 | Economisire-Creditare

Inapoi sus