Economisire-creditare: Ce comisioane se percep in cazul rambursarilor anticipate?


Intrebare:

Am in derulare un contract de economisire-creditare si vor ajunge in perioada de credit. Se pot face ulterior rambursari anticipate si care este comisionul? Este tot 0%, conform legii de acum?

Coman Aurica, Tg Mures

Da, se pot face rambursari anticipate integrale sau partiale ale creditelor pentru domeniul locativ acordate de BCR BpL fara perceperea unui comision suplimentar. Acestea pot fi realizate oricand pe parcursul creditului si nu presupun o suma minima de plata.
 
In caz de rambursare anticipata partiala, graficul de rambursare se va modifica, fie prin diminuarea perioadei de creditare, fie prin diminuarea ratei lunare de rambursat, in functie de tipul creditului.


Distribuie articolul
ALTE ARTICOLE - Economisire-Creditare


Ce sanse sunt sa creasca dobanzile la depozite?
Ce sanse sunt sa creasca dobanzile la depozite?

Comparatia cu rata inflatiei cand vine vorba de asteptarile privind dobanzile la termen in lei nu este atat de relevanta cand avem un raport intre depozite si credite supraunitar, bancile fiind sufocate de bani in prezent.

30 Iunie 2021 | Economisire-Creditare

Raiffeisen BpL devine Aedificium Banca pentru Locuinte

Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a schimbat denumirea in Aedificium Banca pentru Locuinte, dupa ce Raiffeisen Bank a devenit actionarul principal.

24 Octombrie 2019 | Economisire-Creditare

O noua lege clarifica modul de acordare al primei de stat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea care aduce clarificari in privinta functionarii sistemului de economisire-creditare in domeniul locativ (bauspar). Actul normativ va debloca sistemul in sensul ca vor putea fi atrasi noi clienti de catre bancile care activeaza pe aceasta piata.

11 Iulie 2018 | Economisire-Creditare

Sistemul Bauspar, deblocat pentru noi clienti! Ce se intampla cu cei vechi?

Bancile de locuinte din Romania vor putea relua, in curand, atragerea de noi clienti, dupa o pauza de circa doi ani si jumatate. Noua lege privind sistemul de economisire creditare (Bauspar) a fost aprobata de Parlament pe 13 iunie. Principala modificare este ca beneficiarii primei de stat trebuie sa demonstreze utilizarea banilor in scop locativ.

29 Iunie 2018 | Economisire-Creditare

Inapoi sus