Echipa Conso

Marius Serban

Chief Product Officer

Marius Serban

Marius este co-fondator si se ocupa de dezvoltarea Conso.ro, inca de la infiintare. El este un sustinator al drepturilor consumatorilor, fiind un jurnalist cu experienta in presa financiara (Piata Financiara, Saptamana Financiara) si fost membru in grupul consultativ pentru pensii private din cadrul EIOPA. De asemenea, are experienta relevanta de product management in domeniul Fintech la nivel international. Este absolvent al Facultatii de Finante-Banci si are un master in piete financiare, obtinut la DOFIN-ASE Bucuresti.


Alina Branescu

Sales Account Manager

Alina Branescu

Alina se ocupa de zona de vanzari si dezvoltarea parteneriatelor cu institutiile financiare. Are o experienta de peste 10 ani in cadrul echipei Conso.ro, implicandu-se in timp, de mai multe domenii, de la content management si la activitati de vanzare si marketing. In 2008 a castigat premiul pentru “Tanarul jurnalist al anului in eCommerce”, in cadrul Galei GPeC, de Link 2 eCommerce. Este absolventa de studii universitare si post universitare financiar-bancare la ASE Bucuresti.


Gabriel Ilie

Market Research Manager

Gabriel Ilie

Gabi are o experienta de vanzari si consultanta pe piata bancara in institutii precum Citibank, Banca Romaneasca, Garanti Bank, Raiffeisen Bank, Credit Agricole sau KRUK Romania. Face parte din echipa Conso din 2018 si ne ajuta sa gasim cele mai bune oferte financiare pentru a le prezenta utilizatorilor. Este masterand la ASE Bucuresti, iar in timpul liber ii place sa alerge si sa participe la competitii sportive.


Inapoi sus