Articol sponsorizat

Dualtron X, cea mai puternica trotineta electrica

Dualtron X depaseste orice trotineta electrica existenta pana acum pe piata din Romania, atingand o viteza maxima de 100 km/h si avand o autonomie de pana la 150 km.

Cea mai puternica trotineta electrica este acum in Romania. Cele doua motoare livreaza o putere maxima de 6720 W, alimentate de o baterie LG de 60 volti cu 49 amperi. Pentru sistemul de iluminat, Dualtron X dispune de inca o baterie de 60 volti si 3 amperi.

Avand o putere uriasa, anvelopele sunt pe masura, diametrul de 13 inch, latime de 5, tubeless. Acestea ofera o aderenta foarte buna atat pe asfalt uscat cat si pe umed.

Dualtron X vine in configuratia standard cu frane hidraulice Nutt, cu discuri ventilate de 160 mm, atat în fata, cat si in spate, pentru o performanta maxima. 

Manetele de frana sunt solide, necesita putin efort pentru activare, dar sunt foarte progresive si previzibile. 

Evident, nu putea lipsi frana electromagnetica (frana de motor cu recuperare energie), forta acesteia putand fi setata din display, in functie de preferintele utilizatorului. 

De asemenea, Dualtron X dispune de ABS, aceasta fiind o alta optiune ce poate fi configurata de pe displayul trotinetei. 

Specificatii tehnice

Motoare: 2 motoare, putere maxima de 6720W
Viteza maxima: 100 km/h
Greutate: 60 kg
Sarcina maxima admisa: 150 kg
Acumulator: LG, 60V 49 Ah
Anvelope: 13'"x 5" tubeless
Sistem de franare: Dual fully-hydraulic disc with ABS
Optionale: Da, senzor de amprenta

Detalii


Distribuie articolul
ALTE ARTICOLE - Credite auto & leasing


Programul Rabla 2020: Cum puteti profita la maxim?
Programul Rabla 2020: Cum puteti profita la maxim?

Renault, Ford, Dacia, Toyota, Volkswagen, Nissan, Suzuki sunt pe primele locuri la intalnirile cu click-urile clientilor la cautarea pe Google dupa “programul Rabla 2020” intr-un an in care, in premiera, si posesorii de motociclete vechi pot aplica pentru schimbarea lor cu unele noi, chiar cu unele electrice.

11 Mai 2020 | Auto

Conso te ajuta sa obtii finantari auto prin OTP Leasing
Conso te ajuta sa obtii finantari auto prin OTP Leasing

Conso a extins sectiunea de Leasing auto, prin adaugarea unui nou partener, OTP Leasing. Compania ofera finantari in leasing auto pentru persoane juridice, clientii putand solicita finantare direct de pe Conso.

6 Noiembrie 2019 | Auto

Rabla 2019 incepe pe 12 aprilie
Rabla 2019 incepe pe 12 aprilie

Programele Rabla Clasic si Rabla Plus vor putea fi accesate de catre populatie incepand cu data de vineri, 12 aprilie 2019. Aproape 35.000 de autoturisme noi pot fi achizitionate prin acest program.

11 Aprilie 2019 | Auto

Care sunt marcile de masini pentru care piesele sunt tot mai scumpe?
Care sunt marcile de masini pentru care piesele sunt tot mai scumpe?

Reparatia masinii te costa din ce in ce mai mult, iar asigurarea este tot mai scumpa si nu stii de ce? Pentru ca preturile pieselor de schimb au crescut foarte mult in ultimii trei ani. Afla ce piese s-au scumpit cel mai mult, in functie de masina pe care o conduci!

22 Martie 2019 | Auto

Mai multe articole

Inapoi sus