Credit Europe Bank
Credit Europe Bank este activa pe piata romaneasca din februarie 2000, iar in prezent face parte din grupul olandez Credit Europe. Pana in anul 2007, banca a functionat sub denumirea de Finansbank.

Adresa: Credit Europe Bank - sediul central
Bd. Timisoara nr. 26Z,
Sector 6, Bucuresti
Tel: 021 406 40 00
Fax: 021 317 20 66

  • Call center: 0 801 000 000 / 0750 000 000
  • Urgente carduri: 0 801 000 000

Recenzii Credit Europe Bank

Credit Europe Bank - Card de credit

Silvia Ionescu ()

Sunt scarbita! Am fost contactati de catre banca, ca a fost aprobata cererea pentru un card avantaj, ne am deplasat de la Sibiu pana la Brasov, pentru a semna documentatia necesara si a primi cardul fizic, am venit acasa cu teancul de hartii si cardu

Mai mult
Sunt scarbita! Am fost contactati de catre banca, ca a fost aprobata cererea pentru un card avantaj, ne am deplasat de la Sibiu pana la Brasov, pentru a semna documentatia necesara si a primi cardul fizic, am venit acasa cu teancul de hartii si cardul aferent, pentru ca mai apoi, dupa 2 zile, sa primim un mesaj, prin care ni se informa ca cererea pentru card a fost respinsa.... contactand serviciul cu clientii, sa lamurim situatia, ni s a comunicat ca banca s a razgandit, sunteti o mizerie de institutie!!!! O banca neserioasa, care se "razgandeste" si mai punem si clientul pe drumuri, NU VREAU SA MAI AUD DE VOI!

Credit Europe Bank - Card de credit

Roxana Iancu ()

Inselaciune pe fata, angajati nesimtiti !! Am aplicat online pt un card de cumparaturi atat eu si sotul meu , mi s-a spus ca trebuie sa merg in Bucuresti la Promenada MALL pt a ridica cardul cum noi nu avem sucursala in Targoviste.I-am explicat doamn

Mai mult
Inselaciune pe fata, angajati nesimtiti !! Am aplicat online pt un card de cumparaturi atat eu si sotul meu , mi s-a spus ca trebuie sa merg in Bucuresti la Promenada MALL pt a ridica cardul cum noi nu avem sucursala in Targoviste.I-am explicat doamnei care m-a sunat ca nu vreau cardul daca nu am o limita pe card de cel putin 3000-4000 lei, mi-a spus ca voi primi pana la 3 salarii. In fine ma duc intr-o sambata la Bucuresti, gasesc pe cineva care ma pune sa semnez vreo 20 hartii si imi spune ca o sa primesc acasa cardul si daca se aproba......desi doamna imi spusese la telefon ca s-a aprobat... Mentionez ca am specificat de prima data la telefon ca eu o safac 87 km doar dus 87 km intors si vreau sa fie totul clar de prima data . IN fine , semnez documentele, NU PRIMESC nici un act in mana, imi spune angajatul bancii ca o sa le primesc pe mail daca se aproba!!!! Desi doamna imi spusese la telefon ca s-a aprobat , primesc la cateva zile sms ca s-a aprobat limita de 2000 lei in conditiile in care i-am spus clar la telefon de cel putin 3 ori ca daca este vorba de o suma sub 3000 -4000 nu vreau cardul. In fine , folosesc cardul la niste cumparaturi si la primul extras imi apare o suma de 11 lei lunar pt asigurare in caz de invaliditate sau deces.Nu am fost anuntata de nimeni ca voi plati lunar aceasta suma, mi s-a imputat fortat si nejustificat. Am sunat la Promenada mall unde mi-a raspuns o doamna foarte suparata , ca trebuie sa merg inapoi la sucursala sa fac cerere sa mi se anuleze ca este optionala, i-am spus daca se poate sa-mi trimita pe mail sau sa-mi faca legatura cu domnul care mi-a facut cardul, ca totusi vin de la 87 km si mi-a spus ca ea nu are timp de asa ceva ca e prea ocupata si ca se poate decat asa , aceeasi atitudine nesimtita a avut-o si tanarul la care am facut cardul. Am sunat la call center, am gasit niste doamne mult mai dragute care mi-au spus ca o sa primesc cererea pt anularea politeti de asigurare pe mail si pot sa o transmit tot pe mail. Plus ca este o mare minciuna ca nu se plateste comision, decat in primul an nu se taxeaza comisonul, apoi esti taxat ! Astept sa vad cum se rezolva. NU RECOMAND IN VENI CREDIT EUROPE BANK !

Mai multe opinii despre Credit Europe Bank

Vrei sa negociezi cu banca?

Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Daca banca sau IFN-ul accepta intrarea în negociere, poti primi solutia in maximum 90 de zile. Mai multe detalii

ARTICOLE


Contul bancar te costa si cand vrei sa il inchizi!

Cine are un cont curent deschis la banca trebuie sa stie ca nu doar deschiderea sau administrarea acestuia este taxata. In anumite cazuri, si inchiderea costa. O problema si mai mare o reprezinta conturile inactive, care pe langa inchiderea automata din initiativa bancii aduc si perceperea unui comision de cateva zeci de lei.

9 Mai 2012 | Plati

Credit Europe Bank ofera dobanzi preferentiale clientilor cu profesii liberale

Persoanele care practica profesii liberale primesc dobanzi mai mari la constituirea unui depozit in lei sau valuta la Credit Europe Bank.

10 Ianuarie 2012 | Depozite

Credit Europe si MasterCard au lansat pe piata un card cu display

Credit Europe Bank a incorporat in plasticul cardului de debit un ecran care afiseaza codul unic de logare la aplicatia de internet banking. Aceasta este primul card de acest gen emis in UE.

1 Noiembrie 2011 | Carduri

Biletele de avion Blue Air pot fi achitate cu cardul in rate fara dobanda

Posesorii de carduri de credit CardAvantaj, emise de Credit Europe Bank, pot achita in 3 rate fara dobanda biletele de avion achizitionate online de la operatorul Blue Air.

16 Mai 2011 | Carduri

Credit Europe Bank reduce dobanzile la depozitele in lei

Clientii care decid sa isi depuna economiile in lei la Credit Europe Bank vor primi dobanzi mai mici cu pana la 0,75 procente. Noile niveluri variaza intre 6,50% si 7,25%.

4 Octombrie 2010 | Depozite

Credit Europe modifica grila de comisioane la creditele de nevoi personale cu ipoteca

Credit Europe Bank a schimbat structura de comisioane la creditul de nevoi personale cu ipoteca. De acum, banca percepe un comision de analiza dosar de 3,5% si un comision de administrare 0,15%/luna.

30 August 2010 | Credite nevoi personale

Credit Europe reduce dobanzile la creditele de consum pentru clientii noi

Credit Europe Bank a redus cu 3 puncte procentuale rata dobanzii perceputa in primul an la creditele de consum in lei. La creditele in euro, banca a redus dobanda variabila aplicata din al doilea an.

20 Iulie 2010 | Credite nevoi personale

Cumparaturile prin CardAvantaj in strainatate pot fi platite in 3 rate

Pana pe 30 septembrie, posesorii de CardAvantaj de la Credit Europe Bank vor putea rambursa sumele cheltuite prin card in strainatate in 3 rate fara dobanda.

16 Iunie 2010 | Carduri

Fermierii isi vor incasa subventiile prin Credit Europe Bank

Credit Europe Bank a semnat cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) o conventie privind incasarea subventiilor de la bugetul national sau comunitar.

15 Februarie 2009 | IMM

Credit Europe Bank nu mai acorda credite in franci elvetieni

Credit Europe Bank a eliminat din oferta creditele in franci elvetieni destinate populatiei. De asemenea, banca a modificat si o parte din caracteristicile imprumuturilor in lei si euro.

8 Octombrie 2008 | Credite nevoi personale

Mai multe articole