Conso: 15 ani de comparatii si educatie financiara


Aniversam 15 ani de activitate


Cum i-a ajutat in mod concret Conso pe doi dintre utilizatorii sai
Cum i-a ajutat in mod concret Conso pe doi dintre utilizatorii sai

Doi dintre participantii la sondajul realizat in randul utilizatorilor Conso la finalul anului trecut, ne-au dat detalii despre modul in care au descoperit site-ul, cum au fost ajutati in demersurile lor de informatiile de pe site, modul in care folosesc Conso si ce ar dori dezvoltat sau imbunatatit.

17 Martie 2021

Conso la 15 ani: Povestea merge mai departe
Conso la 15 ani: Povestea merge mai departe

Inceputul zilei de 15 martie 2006, abia trecut de miezul noptii. Suntem live? Chiar merge? Da!!! Dupa mai multe luni de munca, cu foarte multe obstacole si provocari, primul portal din Romania care punea in comparatie ofertele de produse si servicii ale bancilor se lansa pe internet!

15 Martie 2021

15 ani de Conso. Cat de mari sunt diferentele dobanzilor la credite si la depozite?
15 ani de Conso. Cat de mari sunt diferentele dobanzilor la credite si la depozite?

Pe 15 martie 2021, Conso aniverseaza 15 ani de la lansarea site-ului. Ne-am gandit ca ar fi interesant, pentru utilizatorii nostri, sa aruncam o privire in urma, pentru a vedea cum aratau in martie 2006 dobanzile la credite si depozite, dobanda BNR, veniturile populatiei si pentru a radiografia magnitudinea schimbarilor survenite intre timp.

23 Februarie 2021

CONSO LA 15 ANI: Cum ne percep romanii
CONSO LA 15 ANI: Cum ne percep romanii

Pe 15 martie 2021, Conso aniverseaza 15 ani de la lansare, asa ca am vrut sa aflam ce cred despre noi si ce parere au utilizatorii Conso.

15 Februarie 2021

Mesaje de la parteneri


Flavia Popa - Secretar General, BRD Groupe Société Générale

Flavia Popa

In numele BRD, urez "La multi ani" Conso.ro, o publicatie dedicata transparentei si increderii, care a lucrat din greu, inca de la inceput, in interesul consumatorilor de servicii financiare si a reusit sa-si faca un nume in peisajul extrem de competitiv al acestei piete complicate.

Mai mult decat sa devina o voce a consumatorilor, obiectiv in sine dificil, Conso.ro ne-a ajutat si pe noi, bancile, sa fim mai bune in relatia cu clientii nostri. Nu este putin lucru! Felicitari lui Alin Iacob si intregii echipe Conso.ro !Miruna Senciuc - CEO BNP Paribas Personal Finance Bucuresti

Miruna Senciuc
Noi suntem o banca ce a incurajat dintotdeauna un comportament financiar responsabil si ne bucuram ca demersul nostru este sustinut de parteneri precum Conso, care promoveaza educatia financiara ca un element esential al misiunii lor. 

Le doresc sa isi mentina statutul de sursa relevanta de informatii corecte si de calitate si sa ramana acelasi partener responsabil in relatia cu cititorii sai.   

La multi ani, incununati de realizari insemnate!

George Ciobanasu - Presedinte BRCI

George Ciobanasu

Felicitari, Conso, pentru eforturile si rezultatele obtinute de la lansarea site-ului, acum 15 ani, pana in prezent! 

O activitate de care au beneficiat atat clientii, cat si bancile in gestionarea diverselor aspecte financiare, o activitate care merita adusa in lumina reflectoarelor, pe scena financiara, ca un actor de succes care este apreciat de publicul sau. La multi ani, Conso! 


Ionut Stan - Director General Viva Credit

Ionut Stan
La multi ani, Conso! 

In acesti 15 ani ati crescut frumos si aveti cu ce va mandri! Prin viziunea noua cu care abordati subiectele din domeniul financiar, ati reusit sa deveniti un punct de reper pentru toti cei implicati in aceasta industrie.

Consumatorii au inteles mai bine cum functioneaza produsele financiare dupa ce v-au citit articolele de educatie financiara si acest lucru ne ajuta pe toti!

Misiunea pe care v-ati asumat-o este una dificila, insa v-o indepliniti cu multa daruire, transparenta si corectitudine. Ma bucur sa vad ca impartasim aceleasi valori care sunt apreciate in acest domeniu!

Stefania Cristescu - Manager Marketing & Comunicare, Patria Bank

Stefania Cristescu

La multi ani, Conso, si felicitari pentru primii 15 ani de informare, transparenta si consecventa.

Ati deschis un drum in piata si de atunci dati voce clientilor, drepturilor lor si sunteti un activ promotor al educatiei financiare.

Sunteti un partener de conversatie valoros pentru noi si, de cele mai multe ori, ne faceti sa devenim mai buni aducandu-ne perspective noi si solutii constructive. 

Mult succes in continuare si contati pe suportul si parteneriatul nostru pe mai departe!

Bogdan Iliescu - Director General Adjunct, Credit Agricole Bank Romania

Bogdan Iliescu
Conso.ro este o platforma dedicata oamenilor, creata pentru si in interesul consumatorilor din Romania, un portal care amplifica puterea acestora de a alege informat pe baza consolidarii informatiilor din sistemul financiar-bancar. 

In cei 15 ani de la aparitie, Conso a evoluat constant in ceea ce priveste suportul oferit, agregand date si informatii despre produsele si ofertele bancare si constant adaugand noi rubrici, gen asigurari, fonduri de investitii etc. 

“La multi ani!” Conso.ro, utilizatorilor platformei le dorim sa ia cat mai multe decizii corecte, iar oamenilor care sustin aceasta platforma le dorim sa aiba viziunea si puterea de a consolida rolul pe care si l-au propus.


Rasvan Radu - CEO UniCredit Bank

Rasvan Radu
In numele UniCredit Bank, felicit Conso pentru cei 15 ani de existenta si pentru eforturile depuse de echipa sa in tot acest timp de a reprezenta o sursa profesionista de informare pentru clientii romani de servicii financiare. 

Inca de la lansare, Conso si-a asumat un rol clar si uneori deloc comod: de a face auzita vocea clientului, chiar si atunci cand a fost vorba despre puncte de atentie si lucruri care aveau nevoie de schimbare si, prin acest demers, de a fi un partener al sistemului financiar in actiunile sale permanente de imbunatatire. 

Apreciem consecventa eforturilor, contributia la consolidarea increderii dintre institutiile financiare si utilizatorii de servicii financiare si continutul de calitate oferit cititorilor sai, si uram Conso multi ani inainte!

Mihaela Bitu - CEO ING Bank Romania

Mihaela Bitu
La multi ani echipei Conso si felicitari pentru cei 15 ani de activitate. De-a lungul anilor, ne-ati fost alaturi si cu laude, si cu critica constructiva, iar noi va multumim pentru ambele. 

La fel ca ING, Conso pretuieste vocea clientilor si foloseste feedback-ul primit pentru a genera schimbari in bine. Atat timp cat avem mai multe voci in spatiul public ce vor progres prin inovatie si un standard inalt de calitate, suntem optimisti in ceea ce priveste viitorul produselor si serviciilor bancare. 

Sa aveti cel putin inca 15 ani inainte si mult succes!


Denis Caciula - Head of Deposit Management TBI Bank

TBI Bank
Conso este o adevarata resursa valoroasa pentru toti cei care au nevoie de produse financiare si vor sa inteleaga mai bine cum functioneaza fiecare. 

In ultimii 15 ani, Conso a avut un rol foarte important in cresterea gradului de educatie financiara in Romania, explicand intr-un limbaj simplu si usor de inteles tot ce trebuie sa stie romanii despre produsele si serviciile financiare. 

A oferit mereu publicului instrumente eficiente pentru a compara multiplele solutii financiare din piata, contribuind astfel in luarea informata a deciziilor, cu un impact pozitiv la nivel social. Romanii pot in acelasi timp sa aplice pentru produse bancare direct prin Conso, ceea ce inseamna o calatorie mai scurta si o experienta mai eficienta de la intentie la achizitia solutiilor financiare. 

Acum, intr-un context pandemic dificil pentru intreaga economie, Conso a contribuit din plin la procesul de digitalizare si a indeplinit cu succes un rol mai important ca oricand. 

Felicitari intregii echipe Conso  pentru toate realizarile din acesti 15 ani si pentru perseverenta in a cladi un partener mereu mai puternic si vocal atat pentru consumatori, cat si pentru institutiile financiare.

Attila Kelemen - Director Directia Marketing si Comunicare OTP Bank

Attila Kelemen

Felicitari Conso.ro pentru aniversarea celor 15 ani de activitate continua in zona de informare si educare financiara a publicului larg. 

Conso.ro este despre echipa, despre munca si profesionalism, atribute care au sustinut publicatia sa devina un instrument de analiza a sectorului financiar local. 

Nu ati ajutat doar consumatorul, ci si intregul sistem bancar, prin expunerea bine documentata si echidistanta a informatiei. Fapt pe care, personal, il apreciez.  

Va multumim pentru ca sunteti un reper de independenta, dar si pentru munca pe care o depuneti pentru cresterea nivelului de educatie financiara, a transparentei in domeniu si dezvoltarii sectorului de servicii financiare. 

La multi ani, Conso.ro! 

Dan Sandu - CEO Intesa Sanpaolo Bank

Dan Sandu
15 ani de crestere si educare financiara a publicului, 15 ani de eficienta si credibilitate, astfel arata o aniversare de succes care demonstreaza ca timpul si perseverenta dau roade. 

Ati parcurs un drum lung, fara compromisuri si fara sa va abateti de la misiunea voastra de a ajuta consumatorii sa ia decizii financiare corecte.

Pentru noi, bancile, sunteti un sprijin important ajutandu-ne sa fim mai aproape de potentialii clienti si expunand comparativ ofertele noastre, sa ne imbunatatim permanent propunerile comerciale.

La multi ani!

Emil Bituleanu - CEO Libra Internet Bank


Emil Bituleanu
In conditiile in care concurenta surselor de informatii din mediul online a devenit uriasa, sa ramai relevant si util pe termen lung reprezinta o performanta iesita din comun. 

In acest context, Conso a reusit, iata, sa se afirme ca un adevarat barometru al produselor si serviciilor bancare (si nu numai) din România, cu scopul informarii si sprijinirii consumatorilor în luarea celor mai bune decizii. 

Este o misiune deosebit de complexa, care implica deopotriva intelegerea aprofundata a fenomenului bancar si o componenta puternica de educatie financiara. In numele Libra Internet Bank, salut acest demers care se gaseste in deplina concordanta cu valorile noastre cu privire la transparenta si la buna informare a clientilor. 

Felicitari echipei Conso pentru cei 15 ani de informatii de calitate!


Mioara Popescu - Cititor, Presedinte Idea::Bank Romania


Mioara Popescu
Ganduri catre Conso.

15 ani de Conso.ro, 15 ani de transparenta si de reducere permanenta a ecartului de incredere intre consumatori si banci.

Felicitari Conso pentru activitatea neintrerupta pentru informarea corecta si pentru deschiderea unor capitole esentiale de educatie financiara.

Doresc portalului de informare Conso.ro si echipei sale editoriale putere de munca, inspiratie, cititori insetati de informatie si sa ramana acceasi parteneri de nadejde! 

Multi ani inainte tututor si multa sanatate!

Vladimir Kalinov - Vicepresedinte Raiffeisen Bank

Vladimir Kalinov Ma bucur sa scriu cateva randuri despre Conso.ro, chiar astazi, 15 martie, cand impliniti cei 15 ani.

Intotdeauna cand vedem un proiect care creste si se dezvolta an de an, asa cum a facut-o Conso.ro simtim bucurie, dar si admiratie.

Conso.ro a fost, fara sa exageram, un deschizator de drum in Romania, din cel putin doua perspective. 
A fost primul site care a  imbinat presa financiara cu consilierea consumatorilor de servicii si produse financiare si an de an a adaugat si a imbunatatit forma si continutul site-ului in asa fel incat s-a impus ca o sursa de informare si de consiliere credibila. Tocmai de aceea an de an traficul site-ului a crescut constant. 

In plus, Conso.ro si-a asumat un rol important de informare a clientilor bancilor, dar si de educare a lor. Si pentru asta, noi toata comunitatea bancara trebuie sa le multumim!

In al doilea rand, Conso.ro ne-a ajutat mult si pe noi institutiile bancare sa ne imbunatatim serviciile si produsele in asa fel incat sa raspundem cat mai bine nevoilor clientilor nostri. Am simtit de multe ori ca Conso.ro ne este un partener de incredere si un site foarte bine informat si cu informatia la zi. Ne-a criticat cand a fost nevoie, ne-a preluat informatiile despre realizarile noastre si intotdeauna si-au facut  foarte bine treaba. 

Pentru toate acestea, dar si pentru multe altele pe care le-ati realizat in acesti 15 ani echipa Conso.ro, meritati si aveti aprecierea noastra!

La multi ani, Conso.ro!


Anca Motca - Director General Adjunct, Garanti Bank


Anca Motca
Felicitam Conso pentru cei 15 ani de activitate in folosul consumatorilor. 

Noi credem ca o piata bancara corecta este una transparenta, iar Conso a furnizat consumatorilor si clientilor nostri informatii importante despre produse bancare si financiare, costul acestora si care sunt cele mai bune oferte ale bancilor si IFN-urilor. 

Conso a contribuit si contribuie astfel la educatia financiara a consumatorilor, la maturizarea pietei bancare si la dezvoltarea produselor digitale.

Dorim Conso si echipei sale editoriale sa publice cat mai multe articole de calitate, utile si accesibile consumatorilor romani. Iar cititorilor Conso le uram sanatate si... solutia de creditare, care sa li se potriveasca.Ionut Stanimir - Director Executiv Directia Marketing si Comunicare (BCR)


Ionut Stanimir

Conso.ro a fost un real gardian si un promotor al educatiei financiare, ceea a facut ca institutiile financiare din Romania sa realizeze dimensiunea si prioritatea de a investi in acest domeniu. 

In al doilea rand Conso a fost un exemplu de buna practica in ceea ce priveste instrumente simple si conveniente, pe care oricine le poate aplica pentru finante mai sustenabile, mai sigure, mai inteligente. 

Nu in ultimul rand Conso.ro a fost o oglinda a realitatii, iar asta ne-a ajutat enorm sa recunoastem ca exista lucruri unde este nevoie de imbunatatire sau pur si simplu de a explica si fi disponibili altfel: pe limba clientilor, castigandu-le increderea. Felicitari! Ne mandrim cu relatia de parteneriat pe care am construit-o.

 


Vlad Sandru - Director Comunicare (Provident Financial Romania)


Vlad Sandu

Uneori, primul pas poate fi cel care iti decide viitorul pe termen lung. 

Acum 15 ani, Conso.ro a facut un prim pas necesar si foarte curajos atunci cand a lansat ceea ce este si astazi unul dintre cele mai importante comparatoare de pret pentru industria financiara din Romania. Un demers preponderent educativ, dublat de o linie editoriala obiectiva si pertinenta. 

In 2006, si noi eram la inceput, tot pionieri in modelul nostru de business. Am gasit in Conso un partener onest, dispus sa explice argumentat pretul banilor, chiar si pentru imprumuturi cu DAE de trei cifre.

De atunci, piata s-a schimbat mult. La fel si consumatorii. Insa nevoia de transparenta si intelegere a ramas constanta. Iar Conso.ro continua sa joace un rol extrem de important din acest punct de vedere. Felicitari si cel putin la fel de mult curaj si de acum inainte!

De-a lungul celor 15 ani de existenta, Conso si-a consolidat statutul de resursa credibila in peisajul de informatii financiar-bancare adresate clientilor. 


Inapoi sus