Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Comparatii Energie Electrica

Rezultate cautare

30 rezultate
Compara
Produs
Furnizor
PEA(pret energie activa)
Costuri
Oferta consumatori casnici
ICCO Energ SRL
0.220 lei/kWh
Valoare factura: 53.59 lei
Restart Energy Fix
Restart Energy One SRL
0.183 lei/kWh
Valoare factura: 54.54 lei
Oferta consumator casnic
RWE Energie SRL
0.235 lei/kWh
Valoare factura: 55.38 lei
Digi Energy (client servicii telecom)
RCS & RDS S.A.
0.180 lei/kWh
Valoare factura: 55.97 lei
Digi Energy
RCS & RDS S.A.
0.190 lei/kWh
Valoare factura: 57.16 lei
Oferta consumatori casnici
Next Energy SRL
0.250 lei/kWh
Valoare factura: 57.16 lei
OFERTA TIP CASNICI
NOVA POWER & GAS SRL
0.260 lei/kWh
Valoare factura: 58.35 lei
Baza
E.V.A. ENERGY S.A.
0.276 lei/kWh
Valoare factura: 60.25 lei

DISCLAIMER:
Datele prezentate in tabele au la baza informatii publice afisate de furnizorii si distribuitorii de energie electrica, Transelectrica si ANRE. Acestea se actualizeaza permanent, dar sunt posibile neconcordante pe perioade scurte de timp, atunci cand intervin modificari in cadrul ofertelor.
In cazul produselor de tip binom, rezultatele sunt prezentate considerandu-se ca energia electrica este consumata in mod egal intre cele 2 optiuni de zi, respectiv noapte.
In cazul tarifelor de injectie si extractie, au fost considerate valorile medii calculate de ANRE la nivelul tarii. Din varii motive, valoarea finala a facturii afisate de www.conso.ro poate sa difere de cea calculata de furnizorii de energie eletrica.

Bine ai venit pe comparatorul nostru de energie electrica!

Aici poti vedea topul ofertelor de energie electrica, oferite de furnizorii din Romania. Ofertele sunt ordonate plecand de la cel mai mic pret al facturii lunare. In acest fel, te ajutam sa compari ofertele furnizorilor si sa iei decizii in cunostinta de cauza. Pentru a avea o privire de ansamblu, poti compara mai multe produse, bifandu-le pe cele dorite si apoi apasand butonul "Compara".

Facebook