Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Detalii

Comparatii Energie Electrica

Rezultate cautare

31 rezultate
Compara
Produs
Furnizor
PEA(pret energie activa)
Costuri
Digi Energy (pensionar-client servicii telecom)
RCS & RDS S.A.
0.145 lei/kWh
Valoare factura: 49.88 lei
BazaPlus
E.V.A. ENERGY S.A.
0.193 lei/kWh
Valoare factura: 50.24 lei
Baza
E.V.A. ENERGY S.A.
0.193 lei/kWh
Valoare factura: 50.24 lei
Restart Energy Fix
Restart Energy One SRL
0.195 lei/kWh
Valoare factura: 50.47 lei
E.ON Standard
E.ON Energie România S.A.
0.199 lei/kWh
Valoare factura: 50.95 lei
E.ON Start
E.ON Energie România S.A.
0.199 lei/kWh
Valoare factura: 50.95 lei
Digi Energy (client servicii telecom)
RCS & RDS S.A.
0.155 lei/kWh
Valoare factura: 51.07 lei
Digi Energy
RCS & RDS S.A.
0.165 lei/kWh
Valoare factura: 52.26 lei

DISCLAIMER:
Datele prezentate in tabele au la baza informatii publice afisate de furnizorii si distribuitorii de energie electrica, Transelectrica si ANRE. Acestea se actualizeaza permanent, dar sunt posibile neconcordante pe perioade scurte de timp, atunci cand intervin modificari in cadrul ofertelor.
In cazul produselor de tip binom, rezultatele sunt prezentate considerandu-se ca energia electrica este consumata in mod egal intre cele 2 optiuni de zi, respectiv noapte.
In cazul tarifelor de injectie si extractie, au fost considerate valorile medii calculate de ANRE la nivelul tarii. Din varii motive, valoarea finala a facturii afisate de www.conso.ro poate sa difere de cea calculata de furnizorii de energie eletrica.

Bine ai venit pe comparatorul nostru de energie electrica!

Aici poti vedea topul ofertelor de energie electrica, oferite de furnizorii din Romania. Ofertele sunt ordonate plecand de la cel mai mic pret al facturii lunare. In acest fel, te ajutam sa compari ofertele furnizorilor si sa iei decizii in cunostinta de cauza. Pentru a avea o privire de ansamblu, poti compara mai multe produse, bifandu-le pe cele dorite si apoi apasand butonul "Compara".

Facebook