Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Detalii

Comparatii: credite imobiliare si ipotecare

Rezultate cautare

76 rezultate
Compara
Banca
Produs
DAE
Costuri
 
UniCredit Bank
Credit imobiliar
7,25%

Cost total: 461 000,8 RON
Prima rata: 1.820,0 RON
Grafic rambursare

UniCredit Bank
Credit imobiliar
7,60%

Cost total: 472 847,5 RON
Prima rata: 1.865,4 RON
Grafic rambursare

UniCredit Bank
Credit imobiliar
8,95%

Cost total: 522 524,0 RON
Prima rata: 2.138,0 RON
Grafic rambursare

OTP Bank
Credit ipotecar
7,91%

Cost total: 487 593,0 RON
Prima rata: 1.996,2 RON
Grafic rambursare

Banca Feroviara
Credit imobiliar
8,28%

Cost total: 500 744,4 RON
Prima rata: 2.086,4 RON
Grafic rambursare

DISCLAIMER:
CUM SUNT CALCULATE COSTURILE?
Ofertele de credite imobiliare si ipotecare prezentate in tabele au la baza informatiile furnizate de banci si alte institutii financiare. Datele se actualizeaza permanent, dar sunt posibile neconcordante pe perioade scurte de timp atunci cand intervin modificari in cadrul ofertelor de credite imobiliare si ipotecare.

O serie de indicatori - DAE, suma totala de rambursat, rata lunara sunt calculati de www.conso.ro pe baza metodologiei proprii, care nu este neaparat aceeasi cu cea folosita de institutiile financiare. Din acest motiv, pot exista diferente fata de modul in care respectivele institutii calculeaza acesti indicatori.

Bine ai venit pe comparatorul nostru de credite imobiliare!

Aici vei putea vedea topul creditelor imobiliare si ipotecare, pe care ti le prezentam in ordinea cea mai avantajoasa pentru tine, din punct de vedere al costurilor. Astfel, poti sa iei cea mai inteleapta decizie cu privire la creditul de care ai nevoie! Poti compara 2 sau 3 credite imobiliare intre ele, bifandu-le pe cele dorite si apoi apasand butonul "Compara". Daca te intereseaza sa iei credit si crezi ca ti se potriveste, apasa butonul "Solicita acum" si vei fi contactat de unul dintre partenerii nostri!

Facebook