Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Credite auto

Ordonare:

Ordonare:

DISCLAIMER:

CUM SUNT CALCULATE COSTURILE?

Datele prezentate in tabele au la baza informatiile furnizate de banci si alte institutii financiare. Acestea se actualizeaza permanent, dar sunt posibile neconcordante pe perioade scurte de timp atunci cand intervin modificari in cadrul ofertelor.

O serie de indicatori - DAE, suma totala de rambursat, rata lunara sunt calculati de www.conso.ro pe baza metodologiei proprii, care nu este neaparat aceeasi cu cea folosita de institutiile financiare. Din acest motiv, pot exista diferente fata de modul in care respectivele institutii calculeaza acesti indicatori..

Ce sanse am pentru obtinerea creditului?

Pentru fiecare oferta listata, Conso.ro stabileste un indicator de eligibilitate, care tine cont de limitele maxime stabilite de BNR pentru gradul de indatorare al unui consumator si de veniturile declarate in formular de utilizator.

Acest indicator are doar un rol orientativ si nu reprezinta in niciun caz o garantie ca banca va aproba solicitarea de credit.

Fiecare banca stabileste propriile criterii pentru selectia clientilor, in functie de care ia decizia de aprobare a creditelor.

Pentru a afla daca te poti incadra la un credit, poti aplica pe Conso.ro la bancile partenere, pentru a primi un raspuns direct din partea bancii.

Cum aleg un credit auto?

Creditul auto este o suma de bani pe care o poti primi de la banca sau de la o institutie financiara nebancara, pentru achizitia unui autoturism nou sau second-hand.

Creditul va fi garantat cu masina achizitionata, ceea ce inseamna ca in cazul in care nu rambursezi imprumutul, banca va putea valorifica autoturismul pentru a-si recupera sumele datorate.

Creditul se ramburseaza in rate lunare, perioada maxima de rambursare fiind de 5 ani. Compara ofertele inainte de a solicita un credit auto. Costul creditului se masoara cu ajutorul DAE (dobanda anuala efectiva), creditele cu o DAE mai mica fiind mai ieftine. Afla mai multe despre cum alegi un credit auto.

Ce conditii exista la creditele auto?

Obtinerea unui credit auto este conditionata de incheierea unei asigurari full-casco pentru autoturismul achizitionat.

Daca nu doresti sa suporti costul acestei asigurari, alternativa este sa alegi un credit de nevoi personale, care poate fi utilizat inclusiv pentru achizitia unui autoturism. Creditele de nevoi personale sunt atractive, in special, daca vrei sa achizitionezi o masina second-hand.

O alta conditie este sa incasezi un venit permanent pe durata rambursarii creditului. Majoritatea bancilor impun ca solicitantul sa aiba minim 1 an vechime in campul muncii si cel putin 3 luni vechime la actualul loc de munca.

Anumite oferte sunt conditionate de incasarea salariului in cont la banca finantatoare, caz in care beneficiezi si de un credit mai ieftin.

Verifica daca te poti inscrie in Programul Rabla pentru a obtine o prima de la stat pentru achizitia unui autoturism nou.

Ce banca mi se potriveste?

Conso.ro te ajuta sa compari finantatorii atat din punct de vedere al costurilor, cat si din punct de vedere al relatiei cu clientul. Sectiunea Vocea clientului iti ofera posibilitatea sa descoperi experientele reale intampinate de diversi consumatori in obtinerea si derularea unui contract de credit auto.

Ordonare: