Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Detalii

Comparatii: Credite auto

Rezultate cautare

13 rezultate
Compara
Banca
Produs
DAE
Costuri
 
UniCredit Consumer Financing
Credit Auto
12,14 %

Cost total: 65 750,5 RON
Prima rata: 1.082,7 RON
Grafic rambursare

UniCredit Consumer Financing
Credit Auto
13,23 %

Cost total: 67 216,4 RON
Prima rata: 1.107,1 RON
Grafic rambursare

Marfin Bank
Credit Auto
13,70 %

Cost total: 67 616,1 RON
Prima rata: 1.103,7 RON
Grafic rambursare

Cetelem IFN
Credit auto - Turbo Joker
15,02 %

Cost total: 69 929,6 RON
Prima rata: 1.165,5 RON
Grafic rambursare

TBI Bank
Creditul auto full option
15,73 %

Cost total: 70 349,5 RON
Prima rata: 1.150,5 RON
Grafic rambursare

DISCLAIMER:
CUM SUNT CALCULATE COSTURILE?
Datele prezentate in tabele au la baza informatiile furnizate de banci si alte institutii financiare. Acestea se actualizeaza permanent, dar sunt posibile neconcordante pe perioade scurte de timp atunci cand intervin modificari in cadrul ofertelor.

O serie de indicatori - DAE, suma totala de rambursat, rata lunara sunt calculati de www.conso.ro pe baza metodologiei proprii, care nu este neaparat aceeasi cu cea folosita de institutiile financiare. Din acest motiv, pot exista diferente fata de modul in care respectivele institutii calculeaza acesti indicatori. Mai multe amanunte despre metodologia folosita sunt prezentate pe pagina de intrebari frecvente.

Bine ai venit pe comparatorul nostru de credite auto!

Aici vei putea vedea topul creditelor auto oferite de institutiile bancare din Romania. In acest fel, te ajutam sa iei cea mai inteleapta decizie cu privire la creditul auto de care ai nevoie. Pentru a avea o privire de ansamblu poti compara mai multe produse, bifandu-le pe cele dorite si apoi dand click pe butonul "Compara". Poti solicita un credit auto direct de pe site, folosind butonul "Solicita acum".

Facebook