Cum arata un card cobranded de succes?

MasterCard a premiat pentru a cincea oara cele mai bune carduri co-branded din Europa. Castigatoare au fost produsele cu cele mai bune programe de fidelizare si cele care au incorporat tehnologii inovatoare, cum sunt platile contactless. Desi apar tot mai multe carduri cobranded si la noi, ele nu au reusit sa iasa in evidenta.
 
Dintre produsele comercializate de MasterCard in colaborare cu institutii financiare sau companii din diverse sectoare de activitate din Europa, numai 6 au fost desemnate castigatoare. 
 
Cardurile au fost premiate in functie de performantele vanzarilor, de facilitatile oferite si de tehnologia incorporata. S-au luat in calcul programele dezvoltate in 51 de tari europene.
 
Cardurile castigatoare au fost:
 
Lufthansa Miles & More Card din Germania, pentru cea mai buna lansare si cel mai bun program de conversie a unui card. Acesta este dotat cu tehnologia MasterCard PayPass prin care posesorii pot efectua plati contactless oriunde in lume.
Wings Card al AK Bank din Turcia, pentru cea mai buna lansare. Este o platforma de plata cu doua programe de loialitate – unul de colectare a milelor, iar altul este bazat pe chip, de rambursare de numerar. Banca a creat acest produs pentru clientii business si cei cu venituri peste medie.
 
Statoil SEB Kort din Suedia, pentru cele mai bune performante in utilizare si extindere. Cardurile Statoil ofera o serie de avantaje, de la reduceri la achizitionarea de combustibil la rambursare de numerar.
 
MBNA Manchester City din Marea Britanie pentru cea mai buna tehnologie - multiavantaj. Cardul pilot Manchester City FC MasterCard, cu tehnologia PayPass incorporata permite pe langa efectuarea platilor contactless, accesul pe stadion si stocarea datelor membrilor.
 
Bonus Trink de la Garanti Bank din Turcia pentru cea mai buna tehnologie plati. Cardul foloseste tehnologia contactless MasterCard’s PayPass, fiind o premiera pentru Turcia si Europa.
 
Cardurile Citibank EMEA pentru performantele obtinute de-a lungul intregii activitati, au fost dezvoltate in colaborare cu o varietate de jucatori importanti din industriile cheie pentru co-branding.
 
In plus, au mai fost acordate mentiuni speciale pentru:
  • Cardul de asigurari Cetelem CPP din Cehia - ofera conducatorilor auto un program de bonusuri multifunctionale.  
  • Citibank easyJet din Marea Britanie - programul rasplateste toate tranzactiile posesorilor de card, iar cele efectuate cu easyJet primesc un bonus substantial. Bonusurile pot fi valorificate automat, iar posesorii de carduri pot alege dintr-o gama larga de oferte promotionale.
  • Nordea Stockmann din Finlanda - detinatorii acestuia au posibilitatea de a opta intre o tranzactie pe debit si una pe credit, chiar la momentul efectuarii tranzactiei.  


Distribuie articolul
ALTE ARTICOLE - Carduri


Cum pot plati cu Apple Pay?
Cum pot plati cu Apple Pay?

Apple Pay este disponibil si in Romania, astfel ca detinatorii de carduri Visa si Mastercard pot face plati contactless utilizand un dispozitiv iPhone, Apple Watch, iPad sau Mac.

27 Iunie 2019 | Carduri (carduri + ebanking)

Cum sa folosesti inteligent cardul de credit?
Cum sa folosesti inteligent cardul de credit?

Sarbatorile de iarna vin, in fiecare an, cu un apetit crescut pentru cumparaturi, inclusiv pe datorie. Cel mai utilizat instrument de credit in astfel de perioade este cardul de credit. El vine la pachet cu beneficii tot mai „inventive”, dar si cu costuri si conditii de utilizare dintre cele mai complexe. Cum il utilizam pentru beneficii maxime?

11 Decembrie 2018 | Carduri (carduri + ebanking)

Ce inseamna pentru cumparatori cresterea pragului obligatoriu pentru acceptarea cardului?

Legea cash back, modificata din nou, a fost adoptata de Parlament. Principala modificare consta in faptul ca doar magazinele cu cifra de afaceri de peste 50.000 de euro anual vor fi obligate sa accepte plata cu cardul. Pragul precedent era de 10.000 de euro.

22 Iunie 2018 | Carduri (carduri + ebanking)

Cum sa te feresti de infractori cand retragi bani de la bancomat?

Posesorii de carduri din Romania utilizeaza in continuare excesiv operatiunea de retragere de numerar de la bancomat, fapt care le-a dat idei si infractorilor. Acestia au inventat numeroase dispozitive cu ajutorul carora pot copia datele cardurilor sau afla PIN-ul. Politia Romana prezinta cateva astfel de dispozitive.

2 Mai 2018 | Carduri (carduri + ebanking)

Mai multe articole

Inapoi sus