BRD Finance
BRD Finance este o institutie financiara nebancara, detinuta de BRD - Groupe Societe Generale.

Adresa: BRD Finance - sediul central
Turn BRD, Bd. Ion Mihalache, Nr. 1-7, Etaj 15,
Sector 1, Bucuresti
Tel: 021 301 48 26
Fax: 021 300 10 30
Email: contact.brdf@brd.ro

  • Call center:
  • Urgente carduri:

Recenzii BRD Finance

BRD Finance - Card de credit

Andreea Rusu ()

Buna. In data de 02.12.2019 am achitat suma de 101 lei reprezentand rata FARA dobanda a creditului. Iar acum o zi am primit mesaj ca sunt restanta am sunat frumos si am spus operatorului ca eu am achitat intotdeauna inaintea scadentei. Iar el mi-a sp

Mai mult
Buna. In data de 02.12.2019 am achitat suma de 101 lei reprezentand rata FARA dobanda a creditului. Iar acum o zi am primit mesaj ca sunt restanta am sunat frumos si am spus operatorului ca eu am achitat intotdeauna inaintea scadentei. Iar el mi-a spus ca platile facute inainte de data de 5 cand se emite extrasul se adauga la suma dar nu se plateste rata asta rezultand in RATE CU DOBANDA . Operatorul imi comunica , ca la momentul actual am de plata 231 de lei cu tot cu rata de pe luna aceasta. Din moment ce eu am depus suma respectiva ar trebui sa ramana in cont iar la data de 5 sa se perceapa ca rata. Nu specifica niciunde in contaract ca pl??ile se fac din data de 5 pana la data scadenta 22. Este normal ca in cazul neplatii ratei sa se puna dobanada puteau pur si simplu sa o puna restanta pe urmatorul extras nu sa imi puna dobanda si sa imi spuna ca acea suma cu dobanda este 29 de lei pana la plata .

BRD Finance - Credit ipotecar/ imobiliar

Cristina Baciu (Sibiu)

Buna ziua am luat si eu un credit prima casa, multe asteptari,bani ceruti pe rand nu sti la ce sa te astepti din partea lor,in loc sa specifice de la inceput tot ce trebuie doar primeam telefoane ca trebuie sa mai depun am uitat sa va spun si asta am

Mai mult
Buna ziua am luat si eu un credit prima casa, multe asteptari,bani ceruti pe rand nu sti la ce sa te astepti din partea lor,in loc sa specifice de la inceput tot ce trebuie doar primeam telefoane ca trebuie sa mai depun am uitat sa va spun si asta am patito de cateva ori,in loc sa iti spuna din prima tot ce trebuie,si cu asigurarea de viata am patit la fel.Din punctul meu de vedere nu sunt pregatiti.

Mai multe opinii despre BRD Finance

Vrei sa negociezi cu banca?

Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Daca banca sau IFN-ul accepta intrarea în negociere, poti primi solutia in maximum 90 de zile. Mai multe detalii

ARTICOLE


Cardurile BRD Finance permit cumparaturi online cu plata in rate

BRD Finance ofera clientilor posesori de carduri care achizitioneaza online pana pe 3 ianuarie produse electronice, posibilitatea de a le plati in rate fara dobanda.

22 Decembrie 2011 | Carduri

BRD Finance si-a majorat volumul de credite auto acordate, pe seama parteneriatelor strategice

Parteneriatele si promotiile derulate in primele trei trimestre din 2011 de catre BRD Finance au dus la cresterea volumului de credite auto acordate cu 45% comparativ cu perioada similara din 2010.

16 Noiembrie 2011 | Credite auto & leasing

BRD Finance ofera perioada de gratie prelungita pentru cardul Dedeman

Posesorii de carduri co-branded BRD Finance Dedeman beneficiaza de perioada de gratie suplimentara de 110 zile pana la finalul anului si 100 lei bonus la plata cumparaturilor de peste 3.000 lei.

14 Septembrie 2011 | Carduri

BRD Finance a extins plata in rate fara dobanda in real,- si Praktiker pentru mai multe carduri

Plata in rate fara dobanda in magazinele real,- si Praktiker fost extinsa si pentru cardurile MasterCard emise de BRD Finance cu alti parteneri comerciali. Promotia este valabila pana pe 30 aprilie.

23 Martie 2011 | Carduri

Mai multe articole