BRD Finance
BRD Finance este o institutie financiara nebancara, detinuta de BRD - Groupe Societe Generale.

Adresa: BRD Finance - sediul central
Turn BRD, Bd. Ion Mihalache, Nr. 1-7, Etaj 15,
Sector 1, Bucuresti
Tel: 021 301 48 26
Fax: 021 300 10 30
Email: contact.brdf@brd.ro

  • Call center:
  • Urgente carduri:

OPINIA CLIENTILOR DESPRE BRD Finance

BRD Finance - Credit ipotecar/ imobiliar

Cristina Baciu (Sibiu)

Buna ziua am luat si eu un credit prima casa, multe asteptari,bani ceruti pe rand nu sti la ce sa te astepti din partea lor,in loc sa specifice de la inceput tot ce trebuie doar primeam telefoane ca trebuie sa mai depun am uitat sa va spun si asta am

Mai mult
Buna ziua am luat si eu un credit prima casa, multe asteptari,bani ceruti pe rand nu sti la ce sa te astepti din partea lor,in loc sa specifice de la inceput tot ce trebuie doar primeam telefoane ca trebuie sa mai depun am uitat sa va spun si asta am patito de cateva ori,in loc sa iti spuna din prima tot ce trebuie,si cu asigurarea de viata am patit la fel.Din punctul meu de vedere nu sunt pregatiti.

BRD Finance - Card de credit

Dumitru Priguza (Bucuresti)

Buna ziua, Institutie ca BRD Finance, nu veti mai gasi nicaieri in tara asta! O banca pe care o cauti cu politia si nu o gasesti, care nu raspunde niciodata la telefon! Este inadmisibil sa vrei sa afli cateva date de doi lei despre un card la fel de

Mai mult
Buna ziua, Institutie ca BRD Finance, nu veti mai gasi nicaieri in tara asta! O banca pe care o cauti cu politia si nu o gasesti, care nu raspunde niciodata la telefon! Este inadmisibil sa vrei sa afli cateva date de doi lei despre un card la fel de doi lei si el si sa nu poti sa prinzi o legatira!! Stai cu oerele pe fir si cand ai prins in sfarsit legatura te loveste-n cap incompetenta!! Sunt clientul lor de cativa ani si isi bat pur si simplu joc de banii nostri! NU MAI APELATI LA EI OAMENI BUNI, FERITI-VA DE BRD FINANCE!!! Dau tepe si apoi sunt de negasit, duduile nesimtite din Dedeman SI Carefour te iau peste picior... banuiesc ca au angajat cei mai ieftini oameni din moment ce nu stiu sa de o informatie!

Mai multe opinii despre BRD Finance


ARTICOLE


Cardurile BRD Finance permit cumparaturi online cu plata in rate

BRD Finance ofera clientilor posesori de carduri care achizitioneaza online pana pe 3 ianuarie produse electronice, posibilitatea de a le plati in rate fara dobanda.

22 Decembrie 2011 | Carduri

BRD Finance si-a majorat volumul de credite auto acordate, pe seama parteneriatelor strategice

Parteneriatele si promotiile derulate in primele trei trimestre din 2011 de catre BRD Finance au dus la cresterea volumului de credite auto acordate cu 45% comparativ cu perioada similara din 2010.

16 Noiembrie 2011 | Credite auto & leasing

BRD Finance ofera perioada de gratie prelungita pentru cardul Dedeman

Posesorii de carduri co-branded BRD Finance Dedeman beneficiaza de perioada de gratie suplimentara de 110 zile pana la finalul anului si 100 lei bonus la plata cumparaturilor de peste 3.000 lei.

14 Septembrie 2011 | Carduri

BRD Finance a extins plata in rate fara dobanda in real,- si Praktiker pentru mai multe carduri

Plata in rate fara dobanda in magazinele real,- si Praktiker fost extinsa si pentru cardurile MasterCard emise de BRD Finance cu alti parteneri comerciali. Promotia este valabila pana pe 30 aprilie.

23 Martie 2011 | Carduri

Mai multe articole