Bank Leumi
Bank Leumi a intrat pe piata din Romania in 2006, prin preluarea Eurom Bank. Actionarul principal al bancii este grupul israelian Leumi, care detine 99% din capitalul social al filialei locale.

Adresa: Bank Leumi - sediul central
B-dul Aviatorilor nr. 45,
sector 1, Bucuresti
Email: office@leumi.ro

  • Call center: 021 206 70 53
  • Urgente carduri:

Recenzii Bank Leumi

Bank Leumi - Schimb valutar

Roman Cetatean (Bucuresti)

Am schimbat valuta la doua dintre filialele acestei banci (orase diferite). Angajatii Leumi mi s-au parut respectuosi insa in Ploiesti personalul bancii a fost mai amabil decat cel de la Bucuresti, unde mi s-au oferit la schimb bancnote destul de uza

Mai mult
Am schimbat valuta la doua dintre filialele acestei banci (orase diferite). Angajatii Leumi mi s-au parut respectuosi insa in Ploiesti personalul bancii a fost mai amabil decat cel de la Bucuresti, unde mi s-au oferit la schimb bancnote destul de uzate (personal, le-as fi retras din circulatie, ca fiind banca, nu le-as fi reintrodus din indiferent de motive). In rest, birocratia obisnuita din tara noastra, care face ca durata de efectuare a serviciilor sa fie mare. Banca practica un curs de schimb foarte bun (07 Ian. 2010).

Mai multe opinii despre Bank Leumi

Vrei sa negociezi cu banca?

Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Daca banca sau IFN-ul accepta intrarea în negociere, poti primi solutia in maximum 90 de zile. Mai multe detalii

ARTICOLE


Linie de credit pe 3 ani pentru IMM-uri

Bancile au inceput sa relaxeze conditiile de acordare a creditelor pentru IMM-uri, atat prin prelungirea termenelor de acordare cat si prin optimizarea procesului de analiza a dosarelor.

3 Mai 2012 | IMM

Bank Leumi intra in Prima Casa 4 cu un plafon de 7,2 milioane euro

Bank Leumi a semnat cu Fondul de Garantare conventia de participare in cadrul etapei a patra a programului Prima Casa. Plafonul disponibil este de 7,2 milioane euro.

11 Octombrie 2011 | Credite imobiliare

Bank Leumi ofera reduceri clientilor care isi tiparesc singuri ordinele de plata

Clientii Bank Leumi care isi completeaza si tiparesc singuri ordinele de plata, prin serviciul OP Link lansat recent de banca, beneficiaza de 15% reducere la comisioanele aferente platilor in lei.

9 Noiembrie 2010 | Plati

Bank Leumi a redus cu pana la 2 procente marja de dobanda la credite

Creditele garantate cu ipoteca si cele auto oferite de Bank Leumi in lei sau euro au marje de dobanda cu pana la 2 procente mai scazute. In acelasi timp banca a majorat comisionul de analiza dosar.

8 Iulie 2010 | Credite auto & leasing

Bank Leumi deschide o noua unitate in Iasi

Bank Leumi a inaugurat operational la Iasi cea de-a 6-a noua unitate a bancii in 2008. Agentia este situata pe Soseaua Pacurari nr. 145 si este a doua unitate a bancii deschisa in capitala Moldovei.

28 Decembrie 2008 | Info banci

Bank Leumi remunereaza mai bine depozitele la termen

Noile valori ale dobanzilor practicate de Bank Leumi pentru depozitele constituite de populatie ajung la 11,5% la lei si 5,25% la euro, in cazul scadentei de 12 luni.

16 Noiembrie 2008 | Depozite

Bank Leumi isi deschide sucursala in Bulgaria

Bank Leumi Romania si-a deschis o sucursala in capitala Bulgariei, Sofia. Noua unitate functioneaza pe baza pasaportului european cu avizul BNR si al bancii centrale bulgare.

10 Septembrie 2008 | Info banci

Bank Leumi atrage depozite in lei cu o dobanda de 20%

Bank Leumi ofera un produs de economisire cu dobanda fixa de 20% pe an la lei, in perioada 15 august - 30 septembrie 2008. Produsul marcheaza aniversarea a doi ani de cand banca a venit in Romania.

17 August 2008 | Depozite

Bank Leumi deschide o sucursala la Constanta

Bank Leumi a deschis un nou punct de vanzare in Constanta, fiind al treilea de acest gen inaugurat in acest an, dupa cele din Arad si Craiova.

23 Iulie 2008 | Info banci

Bank Leumi testeaza creditele rapide in lei pentru IMM

Bank Leumi ofera finantari in lei pentru IMM-uri la o dobanda de 9%. Perioada de procesare a dosarului este de 24 ore, potrivit informatiilor furnizate de banca.

23 Martie 2008 | IMM

Mai multe articole