Banca Transilvania
Banca Transilvania a fost infiintata in Cluj-Napoca in 1994, din initiativa unor oameni de afaceri locali. In anul 1997, Banca Transilvania a devenit prima institutie bancara din Romania, care a fost cotata la Bursa de Valori Bucuresti.

Unul dintre actionarii semnificativi ai bancii este Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care detine 15% din capitalul social.

Adresa: Banca Transilvania - sediul central
Str. G Baritiu nr. 8
Cluj-Napoca, jud. Cluj
Tel: 0264-407 150/1/2
Fax: 0264 407 179
Email: bancatransilvania@bancatransilvania.ro

  • Call center: 0264 30 80 28 (BT)
  • Urgente carduri: 0264 594 337 / 0 800 80 2273 (CARD)

Recenzii Banca Transilvania

Banca Transilvania - Call Center

Simina Gruie ()

De luni bune de zile Call Centerul de la Banca Transilvania a devenit un serviciu adeloc neorganizat. Daca vrei sa-ti raspuna robotul cu cateva informatii automate, e ok, dar daca vrei sa ajungi sa vorbesti cu un agent despre un produs pe care il ai,

Mai mult
De luni bune de zile Call Centerul de la Banca Transilvania a devenit un serviciu adeloc neorganizat. Daca vrei sa-ti raspuna robotul cu cateva informatii automate, e ok, dar daca vrei sa ajungi sa vorbesti cu un agent despre un produs pe care il ai, sa zicem un card si/sau informatii utile de ce mai multe ori nu raspund intr-un interval de timp acceptabil. De obicei astept aproape 20 de minute sa imi raspunda si dupa mai petrecet inca 20 de minute. Din pacate nu este prima data cand patesc acest lucru, cateodata renunt la apeluri dupa asteptari interminabile in telefon. In rest, pentru ce o folosesc eu momentan consider ca e bine pentru ca am nevoie doar de un card si de lucrurile care se invart in jurul lui, sunt partial multumita, iar daca e cazul o sa schimb.

Banca Transilvania - Cont curent

Constantin Popa ()

In data de 12.08.20121, in jurul orei 10.30, pe seama unei tentative de frauda cibernetica la contul subsemnatului deschis la banca Transilvania-sucursala Brasov, am dorit sa sesizez starea de fapt conducerii societatii banca

Mai mult
In data de 12.08.20121, in jurul orei 10.30, pe seama unei tentative de frauda cibernetica la contul subsemnatului deschis la banca Transilvania-sucursala Brasov, am dorit sa sesizez starea de fapt conducerii societatii bancare, respectiv punctului de lucru situat pe b-dul Eroilor din Brasov, prilej cu care am remarcat prezenta unei dominisoare in incinta locatiei , despre care ulterior am dedus faptul ca era insarcinata cu intampinarea clientilor. In calitate de persoana juridica, am patruns in locatie, insa pe seama faptului ca aveam doar adresat o sesizare de neglijat , desi am patruns fara ca domnisoara in cauza sa-mi acorde atentie, am obordat-o din proprie initiativa, pentru a fi indrumat sa ma adresez unei persoane indreptatite in acest sens.Avand in vedere starea de disconfort din interiorul locatiei, prin aceea ca in spatiul respectiv este sufocant, am incunostintat reprezentata societatii bancare cu privire la frauda bancara, iar ca raspuns am fost indrumat sa raman in asteptare pana in momentul in care voi avea cale libera la un ghiseu unde serviciile sunt oferite atat persoanelor fizice , cat si persoanelor juridice.Pentru faptul ca mi-am exprimat nemultumirea vis -a - vis de organizarea serviciilor in sensul departajarii persoanelor juridice de persoanele fizice, functionara respectiva a apreciat ca dau dovada de lipsa de respect in raport cu aceasta.Pe considerente expuse, precizez ca am parasit societatea bancara fara a avea sprijinul necesar sa sesisez tentativa de frauda bancara.

Mai multe opinii despre Banca Transilvania

Vrei sa negociezi cu banca?

Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Daca banca sau IFN-ul accepta intrarea în negociere, poti primi solutia in maximum 90 de zile. Mai multe detalii

ARTICOLE


Banca Transilvania anunta noua oferta de ipotecare

Banca Transilvania face, din nou, nota discordanta pe piata bancara. Desi se aliniaza la trendul de inasprire a conditiilor de creditare ipotecara ca urmare a intrarii in vigoare a Legii privind darea in plata, noile conditii raman printre cele mai avantajoase din piata.

13 Mai 2016 | Credite imobiliare

BERD isi reduce participatia la capitalul Bancii Transilvania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) vinde, dupa 15 ani, un pachet semnificativ din actiunile detinute la Banca Transilvania. Institutia financiara isi reduce, astfel, participatia de la aproape 15% la 11,47% din capitalul bancii romanesti.

13 Noiembrie 2015 | Info banci

Calendar pentru migrarea clientilor Volksbank la BT

Clientii Volksbank trebuie sa isi ia adio, pana la finalul acestui an, de la contul, cardul si toate serviciile bancii si sa le schimbe cu altele, similare, puse la dispozitie de Banca Transilvania. Integrarea Volksbank in structura BT se va finaliza la 30 decembrie 2015, asa ca cele doua banci au stabilit un calendar de migrare pentru clienti.

22 Octombrie 2015 | Info banci

Banca Transilvania va oferi solutii individuale clientilor cu credite in franci preluati de la Volksbank

Banca Transilvania va oferi clientilor preluati de la Volksbank care au credite in franci elvetieni solutii individuale, cu prioritate pe cazurile sociale unde exista riscul pierderii locuintei. Toate solutiile vor urmari diminuarea expunerii totale si a ratei lunare de plata, sustine directorul general al bancii, Omer Tetik.

23 Februarie 2015 | Credite imobiliare

Banca Transilvania isi eficientizeaza activitatea cu un nou sistem IT

Banca Transilvania a implementat un nou sistem IT si mai multe aplicatii furnizate de Oracle care permit elaborarea ofertelor pentru clienti intr-un interval de timp de 3 ori mai rapid. De asemenea, au fost instalate si solutii de combatere a fraudei si a spalarii de bani.

20 Mai 2014 | Info banci

Profitul net al Bancii Transilvania a urcat cu peste 22% in primul trimestru

Banca Transilvania a raportat in primele 3 luni ale anului un profit net in crestere cu 22,6% fata de aceeasi perioada din 2013, pana la 103,4 milioane lei.

30 Aprilie 2014 | Investitii

Bancile continua sa opereze reduceri ale dobanzilor la depozite

Doua banci au decis sa aplice la inceputul acestei saptamani inca o reducere la nivelul dobanzilor platite la depozite in lei, la numai doua saptamani dupa ultima miscare de acest gen.

28 August 2013 | Depozite

Depozite: dobanzile scad cu pasi mici, dar in reprize tot mai dese

Bancile dau dovada de o activitate mai intensa pe partea de economisire decat pe cea de creditare, in ceea ce priveste modificarile efectuate in oferta. Desi reducerile de dobanda nu mai sunt de aproape 2 ani de mare anvergura, ele au loc frecvent, la intervale relativ scurte de timp.

12 Iulie 2013 | Depozite

Banca Transilvania permite plata facturilor printr-un serviciu online special

Banca Transilvania a lansat un serviciu de online banking, destinat exclusiv platii facturilor la utilitati. Platile sunt scutite de comisioane.

11 Iulie 2013 | Plati

Clientii IMM ai Bancii Transilvania pot incheia o asigurare colectiva pentru angajati prin banca

Banca Transilvania ofera un produs de asigurare colectiva pentru angajatii firmelor care sunt clienti ai bancii, ce acopera riscul de accident survenit in timpul indeplinirii obligatiilor de serviciu

10 Iulie 2013 | IMM

Mai multe articole