Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Banca Romaneasca
In octombrie 2003, grupul elen National Bank of Greece (NBG) a achizitionat pachetul majoritar la Banca Romaneasca, detinand in prezent 89,07% din capitalul social al acesteia.

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) este un alt actionar important, detinand 10,209% din capitalul social al bancii.

Grupul NBG a fost  fondat in anul 1841 si este listat la Bursa de Valori din Atena inca din anul 1880. Incepand cu octombrie 1999 este listat si la Bursa de Valori din New York.

Adresa: Banca Romaneasca - sediul central
EuroTower Building
Str. Dinu Vintila nr. 11, etaj 4, 5, 6 si 7,
sector 2, 021101, Bucuresti
Tel: 021 305 90 00
Fax: 021 305 91 91
Email: office@brom.ro

  • Call center: 021 408 08 08
  • Urgente carduri: 021 304 81 00

CURS VALUTAR Banca Romaneasca

Cursul valutar practicat la casele de schimb Banca Romaneasca

Vanzare

Euro
4.7849
0.13%
Dolar
4.3215
0.09%

Cumparare

Euro
4.7179
0.14%
Dolar
4.2645
0.09%
Ultima actualizare: 20-09-2019 12:00

OPINIA CLIENTILOR DESPRE Banca Romaneasca

Banca Romaneasca - Credit ipotecar/ imobiliar

valentin stefanescu ()

Sunt client foarte vechi la Banca Romaneasca am avut depozite de economii la ei, am un credit prima casa din 2013 am solicitat un credit ipotecar pentru o casa mai mare. Dupa ce s-a aprobat creditul, am facut antecontract, am platit evaluarea a veni

Mai mult
Sunt client foarte vechi la Banca Romaneasca am avut depozite de economii la ei, am un credit prima casa din 2013 am solicitat un credit ipotecar pentru o casa mai mare. Dupa ce s-a aprobat creditul, am facut antecontract, am platit evaluarea a venit o.k. final si mi-au spus ca trebuie s? dau avans mai mare de 15 la suta. Am alergat la alta banca, am pierdut timp, bani - banii pe evaluare, comision la retragere avans din cont, destul de mare........ Pacat ca cei din Sucursala Giurgiului, Bucure?ti sunt foarte dr?gu?i, au o directoare foarte cumsecade, dac? cei de la sediul central prefer? s? piard? un client vechi. Voi închide creditul vechi la ei ?i nu voi mai apela niciodat? la aceast? banc?. Consider c? nu a fost corect? fa?? de mine.

Banca Romaneasca - Credit nevoi personale

Alexandra Androne (Sibiu)

Creditul oferit de Banca Romaneasca este f bun!!!!

Mai mult
Creditul oferit de Banca Romaneasca este f bun!!!!

Mai multe opinii despre Banca Romaneasca


ARTICOLE


Banca Romaneasca poate acorda credite Prima Casa de 124 de milioane de lei in 2015

Banca Romaneasca dispune de un plafon de garantare in valoare de 62 milioane de lei pentru programul Prima Casa, pana la finalul anului 2015, astfal ca va putea acorda credite in cadrul programului in valoare de 124 de milioane de lei in acest an.

3 Martie 2015 | Credite imobiliare

Consiliul Concurentei a avizat fuziunea NBG si Eurobank pe piata locala

Fuziunea dintre National Bank of Greece, care detine Banca Romaneasca, si Eurobank, actionarul principal al Bancpost, a fost avizata de catre Consiliul Concurentei pe plan local.

18 Februarie 2013 | Info banci

Bancile continua seria reducerilor de dobanda la depozite

Anul 2013 nu pare sa fie unul de consolidare a dobanzilor oferite la depozite. Bancile au continuat si in ianuarie procesul de reducere a remuneratiilor oferite la economiile in lei ale populatiei.

5 Februarie 2013 | Depozite

Plata facturilor la ATM devine din ce in ce mai populara

Numarul bancilor care permit plata facturilor la ATM dar si al optiunilor atasate acestui serviciu este in crestere. De curand, BCR si Banca Romaneasca au lansat noi facilitati.

10 Mai 2012 | Plati

Contul bancar te costa si cand vrei sa il inchizi!

Cine are un cont curent deschis la banca trebuie sa stie ca nu doar deschiderea sau administrarea acestuia este taxata. In anumite cazuri, si inchiderea costa. O problema si mai mare o reprezinta conturile inactive, care pe langa inchiderea automata din initiativa bancii aduc si perceperea unui comision de cateva zeci de lei.

9 Mai 2012 | Plati

Banca Romaneasca lanseaza un credit de consum special pentru refinantare

Banca Romaneasca a lansat un credit de nevoi personale fara ipoteca, in lei si euro, special pentru refinantare. Singurul cost suportat de clienti pentru sumele primite este rata dobanzii.

16 Decembrie 2011 | Credite nevoi personale

Banca Romaneasca ofera reduceri de comisioane la plata facturilor prin internet banking

Plata facturilor de utilitati este facilitata printr-o noua optiune in aplicatia de internet banking a Bancii Romanesti. Optiunea presupune si costuri reduse dar este oferita numai populatiei.

6 Septembrie 2011 | Plati

Banca Romaneasca refinanteaza credite ipotecare la o marja de 4,7% peste Euribor

Banca Romaneasca a lansat un credit ipotecar de refinantare. Dobanzile cuprind o marja fixa de 3% peste Robor, pentru refinantarile in lei, si 4,7% peste Euribor, pentru cele in euro.

31 Mai 2011 | Credite imobiliare

Bancile grecesti afirma ca sunt bine capitalizate

Chiar daca situatia Greciei s-a inrautatit si au aparut primele anunturi de vanzare de pe piata locala, segmentul bancilor grecesti se mentine confortabil. In ciuda ratei ridicate a creditelor neperformante care afecteaza rezultatele financiare, principalele banci cu capital grec din Romania prezinta rate de solvabilitate mai mari decat media.

30 Mai 2011 | Info banci

Banca Romaneasca a ieftinit creditele ipotecare in euro

Banca Romaneasca a redus cu 1 punct procentual marja fixa de dobanda la credite pentru locuinta in euro, de la 6,2% la 5,2%. Rata dobanzii este indexata in functie de Euribor la 3 luni.

29 Aprilie 2011 | Credite imobiliare

Mai multe articole