Banca Feroviara

Banca Comerciala Feroviara a fost infiintata in luna august 2009 si a devenit operationala in luna noiembrie a aceluiasi an.

Cu un actionariat in intregime romanesc, Banca Feroviara este controlata de omul de afaceri Valer Blidar, care detine 38,45% din capitalul social al bancii.


Adresa: Banca Feroviara - sediul central
Str. Popa Tatu nr. 62A, Tronson A
sector 1, Bucuresti
Tel: 021 303 4000
Email: office@bfer.ro

  • Call center: 021 303 4000
  • Urgente carduri:

ARTICOLE


Conducerea Bancii Feroviare, la dispozitia clientilor

Comunicarea clientilor cu banca s-a inrautatit in ultimi ani, in loc sa se imbunatateasca in vederea rezolvarii problemelelor generate de criza financiara.

10 Septembrie 2015 | IMM

Valuta la cursul de cont la Banca Feroviara pentru toti clientii

Banca Comerciala Feroviara ofera tuturor persoanelor posibilitatea sa realizeze tranzactii valutare la cursul de cont, indiferent daca este vorba de clienti ai bancii sau nu. Oferta este valabila pana la finalul lunii septembrie, potrivit unui comunicat al bancii.

5 August 2015 | Valute

Banca Comerciala Feroviara lanseaza un nou produs

Banca Comerciala Feroviara ofera clientilor, persoane juridice, posibilitatea de a realiza tranzactii de vanzare/cumparare euro la un curs legat de cotatia BNR. Astfel, cu produsul Piata Interna BCF, firmele pot cumpara sau vinde euro la cursul BNR plus/minus o marja de 0,0069 lei.

20 Aprilie 2015 | Info banci

Banca Feroviara ofera clientilor posibilitatea sa cumpere franci la cursul BNR

Banca Comerciala Feroviara a lansat un pachet de cont curent, disponibil pana la data de 31 mai 2015, destinat persoanelor fizice, ce permite clientului sa achizitioneze maximum 2.000 CHF contra lei, o data pe luna, la cursul BNR stabilit in data tranzactiei.

17 Februarie 2015 | Valute

Banca Feroviara a trecut pe profit in martie 2014

Banca Feroviara a trecut pe profit in martie 2014, rezultatul net ridicandu-se la aproximativ 300.000 lei. Principalul factor care a contribuit la realizarea acestuia este rezultatul financiar net favorabil, obtinut din activitatea de baza.

20 Mai 2014 | Info banci

Banca Feroviara lanseaza un depozit pe 7 luni

Banca Feroviara a lansat un depozit aniversar in lei, pentru care plateste o rata de dobanda de 6,5% pe o perioada de 7 luni. Produsul se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si juridice.

6 August 2012 | Depozite

Internet banking gratuit pentru clientii Bancii Feroviare

Banca Feroviara ofera gratuit serviciul de internet banking tuturor clientilor care au un cont banca. Oferta se adreseaza atat populatiei cat si persoanelor juridice.

10 Iulie 2012 | Carduri

Banca Feroviara ofera posibilitatea de overdraft pe cardurile de salariu

Clientii care au cont de salariu la Banca Feroviara pot obtine un descoperit de cont de pana la 3 salarii nete. Rata dobanzii este indexata in functie de Robor la 3 luni.

27 Iunie 2012 | Carduri

Bancile vin cu noi reduceri de dobanzi la depozitele in lei

Bancile au efectuat in ultima saptamana o serie de taieri la nivelul dobanzilor depozitelor in lei. Dobanzile au scazut pana la valori medii cuprinse intre 5,6% si 6%, pentru scadente de pana la 1 an.

2 Martie 2012 | Depozite

Banca Feroviara si-a deschis o agentie in Oradea

Banca Feroviara a deschis o agentie si in Oradea, ajungand astfel sa acopere un numar de 10 orase la nivel national. Banca are in plan pentru perioada urmatoare extinderea in Constanta.

19 Octombrie 2011 | Info banci

Mai multe articole