Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Detalii

Veneto Banca

Veneto Banca

Incepand cu data de 26 mai 2014, ca urmare a fuziunii dintre Veneto Banca si Banca Italo Romena, Sucursala Bucuresti a Bancii Italo Romena a devenitĀ  Sucursala Bucuresti a Veneto Banca, schimbandu-si denumirea si adoptand brandul Veneto Banca.

Banca Italo Romena a fost infiintata in anul 1980 ca un prim exemplu de joint-venture intre Italia si Romania in sectorul bancar, iar in anul 2000 a fost achizitionata de catre Veneto Banca.

Sediul central al bancii se afla la Treviso, iar in Romania, institutia opereaza prin intermediul unei sucursale a bancii din Italia. Din acest motiv, depozitele clientilor sunt garantate de Fondul Interbancar de Tutela a Depozitelor din Italia.

Veneto Banca Scpa Italia Montebelluna Sucursala Bucuresti
Adresa: Str. Gara Herastrau, nr.2-4, parter, et.1, 2 si 3
cod postal 020334, Sector 2, Bucuresti

Tel: 021 232 07 12/26
Fax: 021 232 07 38
Email: office@venetobanca.ro
Web: www.italo-romena.ro

Informatii utile

Call Center: 0 800 830 300

Vocea clientului

Opinii recente Credit ipotecar/ imobiliar

de iasi user

"Aveti grija la produsul you@home de la BIR! Daca optati sa va virati salariile in conturile deschise la ei(pentru a obtine reducerea de 0.5 pp din marja bancii) si la un moment dat nu mai este rentabil sa pastrati conturile la ei (de ex. maresc comisioanele, care sunt deja printre cele mai mari de pe piata), vi se aplica o penalizare de 2% pe an din sold! Practic clientul este obligat sa pastreze ..."

1 opinii 1

Transparenta costurilor

1

Timpul de asteptare

1

Functionarii institutiei financiare

1

Procedura de lucru

1

Facebook