Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Sfatul expertului

Unde ma pot angaja daca sunt practician in insolventa?

Alexandra Popa, analist financiar www.conso.ro

AUTOR:

Alexandra Popa, analist financiar www.conso.ro

Data publicarii:

Intrebare: Imi puteti spune, daca iau examenul de practician in insolventa , cui trebuie sa ma adresez pentru a putea profesa? EVIDENT CU CONTRACT DE MUNCA.Multumesc. Baroianu Nicoleta, Oradea

Raspuns: Conform reprezentantilor Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania, in cazul in care promovati examenul de admitere in profesie si dobanditi calitatea de practician in insolventa puteti profesa in cadrul unui cabinet individual de insolventa sau in cadrul unei societati civile profesionale.

Lista cabinetelor individuale si a societatilor civile profesionale o gasiti pe site-ul www.unpir.ro. la rubrica Tablou practicieni.

Conform acestui Tablou, la nivel national exista 420 de societati profesionale cu personalitate juridica. Dintre acestea 8 sunt inregistrate in Bihor, judetul dvs de resedinta.

Opinii recente

de Marie-Anne Budur

"În luna septembrie anul 2015 am f?cut demersurile pentru un credit ipotecar la Garanti Bank. De?i sunt cu cardul de salariu la dân?ii ..."

Facebook