Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Casco: Mai platesc fransiza daca accidentul nu a fost produs din vina mea?

Adriana Ghena, inspector asigurari Pintilie Broker de Asigurare

AUTOR:

Adriana Ghena, inspector asigurari Pintilie Broker de Asigurare

Data publicarii:

Intrebare: Daca am avut o dauna, dar nu din vina mea, si imi repar masina pe Casco, mai trebuie sa mai platesc fransiza? Marcu Valentina, Brasov

Raspuns:

In primul rand, este foarte important sa se clarifice care dintre conducatorii auto este vinovat si sa primiti o copie dupa asigurarea RCA a vinovatului, astfel incat societatea de asigurare la care aveti incheiata polita casco sa isi recupereze contravaloarea reparatiei de la societatea de asigurare la care este incheiat RCA-ul respectiv.

Daca aceste conditii sunt indeplinite si optati pentru deschiderea dosarului de dauna pe polita casco si nu pe polita RCA a vinovatului, fransiza pe eveniment la daune partiale aferenta politei casco nu se mai achita.

Opinii recente

de Lelia Dragaioasa

"Nu mi se poate inchide cardul Cetelem, cu toate ca am intreaga suma pe card, datorita sistemului prost facut care functioneaza doar o ..."

Facebook