Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Raiffeisen Bank: Cum se acorda un credit de investitii pentru IMM-uri?

Laura Stoicescu, manager in cadrul Departamentului IMM la Raiffeisen Bank

AUTOR:

Laura Stoicescu, manager in cadrul Departamentului IMM la Raiffeisen Bank

Data publicarii:

Intrebare: Vreau sa iau un credit pentru achizitia unor echipamente. Ma gandeam sa ma orientez catre un credit de investitii dar nu stiu cum se elibereaza banii. Trebuie sa prezint bancii facturi de achizitie sau sa decidem impreuna de la ce furnizori se achizitioneaza marfa?? Corlan Marian, Braila

Raspuns: Pentru obtinerea unui credit de investitii pe firma este necesar sa prezentati in prealabil factura proforma. Pentru eliberarea banilor, trebuie prezentata factura de achizitie.

Banca nu ia hotariri in privinta furnizorilor, acest aspect ramane la latitudinea dumneavoastra. Functie de valoarea investitiei, tipul investitiei si valoarea cifrei de afaceri a societatii in discutie, banii se pot elibera intr-o singura transa sau in mai multe transe.

De asemenea, se poate sau nu acorda perioada de gratie.

Opinii recente

de Adrian Boangher

"Am depus dosarul in aprilie si aproape este finalizat. - toate costurile mi-au fost comunicate de la inceput. - timpul de asteptare a fost unul ..."

Facebook