Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

  • Sfatul expertului

Raiffeisen Bank: Cum se acorda un credit de investitii pentru IMM-uri?

Print Get a PDF version of this webpagePDF
-A +A
Laura Stoicescu, manager in cadrul Departamentului IMM la Raiffeisen Bank

AUTOR:

Laura Stoicescu, manager in cadrul Departamentului IMM la Raiffeisen Bank

Data publicarii:

Intrebare: Vreau sa iau un credit pentru achizitia unor echipamente. Ma gandeam sa ma orientez catre un credit de investitii dar nu stiu cum se elibereaza banii. Trebuie sa prezint bancii facturi de achizitie sau sa decidem impreuna de la ce furnizori se achizitioneaza marfa?? Corlan Marian, Braila

Raspuns: Pentru obtinerea unui credit de investitii pe firma este necesar sa prezentati in prealabil factura proforma. Pentru eliberarea banilor, trebuie prezentata factura de achizitie.

Banca nu ia hotariri in privinta furnizorilor, acest aspect ramane la latitudinea dumneavoastra. Functie de valoarea investitiei, tipul investitiei si valoarea cifrei de afaceri a societatii in discutie, banii se pot elibera intr-o singura transa sau in mai multe transe.

De asemenea, se poate sau nu acorda perioada de gratie.


 

Pune si tu o intrebare!

Daca ai nelamuriri fata de un produs
financiar sau doresti sa afli mai
multe informatii financiare despre un anumit subiect, expertii Conso
iti vor raspunde.


Pune intrebare


  • Cauti un credit?
  • Vrei sa economisesti?
  • Vocea clientului
Raiffeisen Bank Prima casa

"In 2014, Februarie, am decis, impreuna cu sotia, sa ne luam locuinta noastra. Am mers la 3 banci ( Bcr, Cec, Raiffeisen) . ..."

Radu Balas (Victoria)