Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

  • Sfatul expertului

In ce conditii pot obtine finantare bancara pentru lansarea unei afaceri?

Print Get a PDF version of this webpagePDF
-A +A
Anca Bidian, director general KIWI Finance

AUTOR:

Anca Bidian, director general KIWI Finance

Data publicarii:

Intrebare: Sunt in strainatate de 12 ani dar ma gandesc sa vin in Romania si sa deschid un mic restaurant care are un cost de deschidere de 40.000 euro! Pot lua acesti bani sub forma de imprumut de la o banca? Ce acte sunt necesare? Va multumesc anticipat. Ciprian Chelaru, Atena - Grecia

Raspuns: Pentru aplicarea la un astfel de credit ar trebui pregatit in primul rand un business plan care sa dovedeasca viabilitatea afacerii si o propunere de garantare. In privinta propunerii de garantare trebuie avuta in vedere fie o garantie imobiliara, fie o obtinerea unei garantii de la un fond de garantare. 

In prezent trebuie avut in vedere si faptul ca accesarea unui credit pentru un start-up este dificila deoarece in noul context financiar societatile bancare isi indreapta atentia in special catre societati comerciale cu istoric in activitate si cu rezultate financiare pozitive.


 

Pune si tu o intrebare!

Daca ai nelamuriri fata de un produs
financiar sau doresti sa afli mai
multe informatii financiare despre un anumit subiect, expertii Conso
iti vor raspunde.


Pune intrebare


  • Cauti un credit?
  • Vrei sa economisesti?
  • Vocea clientului
Raiffeisen Bank Prima casa

"In 2014, Februarie, am decis, impreuna cu sotia, sa ne luam locuinta noastra. Am mers la 3 banci ( Bcr, Cec, Raiffeisen) . ..."

Radu Balas (Victoria)