Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Poate banca sa imi inchida linia de credit fara acordul meu?

Ionut Costache,  coordonator regional de vanzari la Directia IMM din Raiffeisen Bank

AUTOR:

Ionut Costache, coordonator regional de vanzari la Directia IMM din Raiffeisen Bank

Data publicarii:

Intrebare: Cum este reglementat overdraftul? Poate banca sa inchida overdraftul sau sa imi reduca linia de finantare aprobata anterior fara acordul meu? Mocanu Silviu, Birlad

Raspuns: In fiecare contract de credit, in cazul in care nu se indeplinesc anumite clauze asumate de client, banca isi rezerva dreptul de a diminua sau chiar stinge facilitatea acordata.

Este important astfel sa cititi cu atentie contractul de credit si sa discutati acest aspect cu consilierul bancar pentru a vedea exact in ce conditii banca va avea dreptul sa modifice conditiile initiale de la acordarea creditului. Aceste conditii sunt trecute in contract la articolul referitor la Cauze de culpa.

Opinii recente

de Lidia Predescu

"Buna ziua ! Sa descriu experienta cu brd finance. . Am facut o rata la brd finance in magazinul dedeman pentru achizitionare materiale constructii. . bun totul ..."

Facebook