Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

  • Sfatul expertului

In ce conditii se acorda finantare pentru dezvoltarea de noi activitati?

Print Get a PDF version of this webpagePDF
-A +A
Ionut Costache,  coordonator regional de vanzari la Directia IMM din Raiffeisen Bank

AUTOR:

Ionut Costache, coordonator regional de vanzari la Directia IMM din Raiffeisen Bank

Data publicarii:

Intrebare: Am o firma cu cifra de afaceri mica. As dori sa ma reprofilez si am nevoie de un credit. Cifra de afaceri este de 25000 euro. Ce ma sfatuiti sa fac? Borodi Mihaela Viorina, Hunedoara

Raspuns: In momentul cand doriti sa accesati un credit de la banca, analiza de credit urmareste atat dezvoltarea activitatii pe care o desfasoara acea societate cat si istoricul firmei in acel domeniu sau experienta managerului.

Daca dvs tocmai schimbati domeniul de activitate si nu ati avut un istoric privind noua destinatie a sumelor, banca vede acest lucru ca pe un start-up si va analiza dosarul de credit din acest aspect.

In aceasta situatie, singurile modalitati de garantare a unui astfel de credit le reprezinta: cash colateral sau contragarantie bancara.


 

Pune si tu o intrebare!

Daca ai nelamuriri fata de un produs
financiar sau doresti sa afli mai
multe informatii financiare despre un anumit subiect, expertii Conso
iti vor raspunde.


Pune intrebare


  • Cauti un credit?
  • Vrei sa economisesti?
  • Vocea clientului
Raiffeisen Banca pentru Locuinte Banca pentru locuinta

"Am incheiat un contract de economisire-creditare acum 5 ani, fiind convinsa de care functionara de la Raiffeisen ca este cel mai bun plan ..."

Monica Dit (Constanta)