Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

In ce conditii se acorda finantare pentru dezvoltarea de noi activitati?

Ionut Costache,  coordonator regional de vanzari la Directia IMM din Raiffeisen Bank

AUTOR:

Ionut Costache, coordonator regional de vanzari la Directia IMM din Raiffeisen Bank

Data publicarii:

Intrebare: Am o firma cu cifra de afaceri mica. As dori sa ma reprofilez si am nevoie de un credit. Cifra de afaceri este de 25000 euro. Ce ma sfatuiti sa fac? Borodi Mihaela Viorina, Hunedoara

Raspuns: In momentul cand doriti sa accesati un credit de la banca, analiza de credit urmareste atat dezvoltarea activitatii pe care o desfasoara acea societate cat si istoricul firmei in acel domeniu sau experienta managerului.

Daca dvs tocmai schimbati domeniul de activitate si nu ati avut un istoric privind noua destinatie a sumelor, banca vede acest lucru ca pe un start-up si va analiza dosarul de credit din acest aspect.

In aceasta situatie, singurile modalitati de garantare a unui astfel de credit le reprezinta: cash colateral sau contragarantie bancara.

Opinii recente

de Naziru Florentina Alina

"Am fost sa platesc o factura . Mentionez ca a fost prima data dupa mult timp cand intru intr-o banca din Romania. Am ..."

Facebook