Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Se poate schimba societatea la care este asigurat imobilul ipotecat?

Gabriela Nistor, director executiv la Banca Transilvania

AUTOR:

Gabriela Nistor, director executiv la Banca Transilvania

Data publicarii:

Intrebare: Sunt obligat sa platesc asigurarea imobilului la aceeasi firma de asigurari unde am platit initial sau pot incheia asigurarea si la alta firma de asigurari? Viorel Carja, Barlad

Raspuns: Clientii trebuie sa isi incheie asigurarea imobilului si / sau de deces, in functie de tipul si de valoarea creditului.

Continuarea unei colaborari mai vechi cu un asigurator poate avea avantaje datorita reducerilor pe care unele companii le aplica primelor platite pentru politele cu vechime.

Pe de alta parte, banca poate oferi clientilor sai asigurari special negociate si concepute pentru ei, in parteneriat cu o companie de asigurari.

Avantajele sunt multiple: pret, timp scurt alocat incheierii lor, modalitati comode de plata si de reinnoire, informare rapida.

Banca poate avea, de asemenea, societati de asigurare cu care colaboreaz√£, iar clientii pot sa aleaga ofertele acestora, in cazul in care nu li se potrivesc asigurarile speciale oferite de institutiile bancare.

Opinii recente

de Dinca Adrian

"Am avut o experienta de cosmar la Banca transilvania, incompetenta si neatentia au fost de vina,Am vandut o casa si banii nu nu ..."

Facebook