Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

  • Sfatul expertului

Cine reprezinta firma in relatia cu banca pentru contractarea unui credit?

Print Get a PDF version of this webpagePDF
-A +A
Ionut Costache,  coordonator regional de vanzari la Directia IMM din Raiffeisen Bank

AUTOR:

Ionut Costache, coordonator regional de vanzari la Directia IMM din Raiffeisen Bank

Data publicarii:

Intrebare: As vrea sa iau un credit pe firma si m-ar interesa cine ma poate reprezenta la banca. Suntem patru actionari dar exista un director general care se ocupa de interesele firmei. cine poate negocia cu banca conditiile si cine trebuie sa semneze contractul? Toti actionarii? Se poate face procura? Predoiu Iulian, Ramnicu Sarat

Raspuns: In ceea ce priveste speta dvs. este important de stiut cine are drept de administrare in societatea respectiva, conform actului constitutiv.

Chiar daca sunteti mai multi actionari, prin hotararea AGA puteti desemna o persoana responsabila care sa va reprezinte in negocierea cu banca si care sa se ocupe de etapele de creditare.

Prin hotararea AGA, persoana desemnate de actionari va reprezenta interesele acestora. In functie de tipologia creditului, garantat sau negarantat, pe contractele de credit trebuie sa semneze atat administratorul/persoana desemnata prin hotararea AGA, dar si garanti ipotecari sau fidejusori


 

Pune si tu o intrebare!

Daca ai nelamuriri fata de un produs
financiar sau doresti sa afli mai
multe informatii financiare despre un anumit subiect, expertii Conso
iti vor raspunde.


Pune intrebare


  • Cauti un credit?
  • Vrei sa economisesti?
  • Vocea clientului
Raiffeisen Bank Prima casa

"In 2014, Februarie, am decis, impreuna cu sotia, sa ne luam locuinta noastra. Am mers la 3 banci ( Bcr, Cec, Raiffeisen) . ..."

Radu Balas (Victoria)