Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

  • Sfatul expertului

Daca vreau sa lichidez compania ce se intampla cu creditele contractate?

Print Get a PDF version of this webpagePDF
-A +A
Ionut Costache,  relationship manager la Directia IMM din Raiffeisen Bank

AUTOR:

Ionut Costache, relationship manager la Directia IMM din Raiffeisen Bank

Data publicarii:

Intrebare: Am cumparat un apartament pe firma acum doi ani. Creditul este pe o perioada de 15 ani. Am platit toate ratele la timp doar ca acum veniturile au inceput sa scada destul de mult si am primit o oferta din partea cumnatului meu de a incepe o afacere noua. As vrea astfel sa inchid firma deja existenta. Ce se intampla cu apartamentul?\\\" Stefanescu Cristian, Constanta

Raspuns: Odata contractat un credit pe o societate acesta trebuie achitat integral. In cazul in care se doreste schimbarea obiectului de activitate al societatii pe parcursul creditului, trebuie instiintata banca iar ratele la credit pot fi platite in continuare cf graficului stabilit initial.

Daca se doreste lichidarea unei societati cu credit in derulare, acest lucru este posibil doar in cazul in care creditul contractat a fost rambursat integral.

Daca solicitantul de credit declara faliment, atunci toti creditorii in ordinea rangului de ipoteci isi vor recupera creantele prin valorificarea activelor societatii (in speta de fata - apartamentul)


 

Pune si tu o intrebare!

Daca ai nelamuriri fata de un produs
financiar sau doresti sa afli mai
multe informatii financiare despre un anumit subiect, expertii Conso
iti vor raspunde.


Pune intrebare


  • Cauti un credit?
  • Vrei sa economisesti?
  • Vocea clientului
Raiffeisen Asset Management Ridicarea unei sume de bani

"Am apelat on-line la accesarea unui credit de la Raiffeisen Bank, dupa preaprobarea on-line,am depus toate documentele cerute de functionarul de la ghjiseu. . . apoi ..."

IOAN COMANAR (Sacele)