Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

  • Sfatul expertului

Cum reziliez un contract de economisire-creditare la HVB Locuinte?

Print Get a PDF version of this webpagePDF
-A +A
Adrian Resmerita, head of Sales and Marketing PR Division, HVB Banca pentru Locuinte

AUTOR:

Adrian Resmerita, head of Sales and Marketing PR Division, HVB Banca pentru Locuinte

Data publicarii:

Intrebare: Am deschis un cont la HVB Banca pentru Locuinte in decembrie 2006 pentru un contract de economisire-creditare Avantaj 18. Am de pus in total 1000 ron, as vrea sa-mi retrag acesti bani.
Cum trebuie sa procedez?
Stanciu Liliana, Brasov

Raspuns:

Pentru clientii din Bucuresti, sfatul meu este sa vina la sediul bancii (Str, Grigore Mora nr. 37, in piata Charles de Gaulles) unde va completa un formular de reziliere.
 
In cazul in care locuieste intr-o alta localitate, este necesar sa contacteze Dept. Clienti al HVB BpL (021.300.11.22) pentru a stabili modalitatea exacta prin care va intra in posesia formularului de reziliere, pe care il va completa.
 
Apoi, conform conditiilor contractuale - Conditii Generale ale Contractelor de economisire-creditare (CGC), art. 14 (1) – clientul va primi banii in cont in ultima zi lucratoare a celei de-a 4-a luni calendaristice de la primirea cererii.
 
Cum contractul de economisire-creditare este semnat in decembrie 2006, conform legii, clientul nu va avea dreptul la prima de stat calculata pentru aceasta perioada.
 
De asemenea, avand in vedere faptul ca are mai mult de 18 luni de economisire, clientul poate opta pentru varianta de repartizare anticipata, astfel incat poate avea acces la un credit in conditii excelente, in conditiile in care poate primi prima de stat in continuare.


 

Pune si tu o intrebare!

Daca ai nelamuriri fata de un produs
financiar sau doresti sa afli mai
multe informatii financiare despre un anumit subiect, expertii Conso
iti vor raspunde.


Pune intrebare(P) Finantari imobiliare cu dobanzi fixe in lei, incepand de la 4,5% pe an
  • Cauti un credit?
  • Vrei sa economisesti?
  • Vocea clientului
Raiffeisen Bank Prima casa

"In 2014, Februarie, am decis, impreuna cu sotia, sa ne luam locuinta noastra. Am mers la 3 banci ( Bcr, Cec, Raiffeisen) . ..."

Radu Balas (Victoria)