top banner

Cum reziliez un contract de economisire-creditare la HVB Locuinte?

25 Noiembrie 2008 | Autor: Adrian Resmerita

Pentru clientii din Bucuresti, sfatul meu este sa vina la sediul bancii (Str, Grigore Mora nr. 37, in piata Charles de Gaulles) unde va completa un formular de reziliere.
 
In cazul in care locuieste intr-o alta localitate, este necesar sa contacteze Dept. Clienti al HVB BpL (021.300.11.22) pentru a stabili modalitatea exacta prin care va intra in posesia formularului de reziliere, pe care il va completa.
 
Apoi, conform conditiilor contractuale - Conditii Generale ale Contractelor de economisire-creditare (CGC), art. 14 (1) – clientul va primi banii in cont in ultima zi lucratoare a celei de-a 4-a luni calendaristice de la primirea cererii.
 
Cum contractul de economisire-creditare este semnat in decembrie 2006, conform legii, clientul nu va avea dreptul la prima de stat calculata pentru aceasta perioada.
 
De asemenea, avand in vedere faptul ca are mai mult de 18 luni de economisire, clientul poate opta pentru varianta de repartizare anticipata, astfel incat poate avea acces la un credit in conditii excelente, in conditiile in care poate primi prima de stat in continuare.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Depozite la termen

Depozite la termen
  • Compari ofertele băncilor
  • Câștiguri mai mari pentru economiile tale
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Economisire-Creditare

Alte Articole

Ce sanse sunt sa creasca dobanzile la depozite?

Ce sanse sunt sa creasca dobanzile la depozite?

Comparatia cu rata inflatiei cand vine vorba de asteptarile privind dobanzile la termen in lei nu este atat de relevanta cand avem un raport intre depozite si credite supraunitar, bancile fiind sufocate de bani in prezent.

30 Iun 2021 | Economisire-Creditare

Raiffeisen BpL devine Aedificium Banca pentru Locuinte

Raiffeisen Banca pentru Locuinte si-a schimbat denumirea in Aedificium Banca pentru Locuinte, dupa ce Raiffeisen Bank a devenit actionarul principal.

24 Oct 2019 | Economisire-Creditare

O noua lege clarifica modul de acordare al primei de stat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea care aduce clarificari in privinta functionarii sistemului de economisire-creditare in domeniul locativ (bauspar). Actul normativ va debloca sistemul in sensul ca vor putea fi atrasi noi clienti de catre bancile care activeaza pe aceasta piata.

11 Iul 2018 | Economisire-Creditare

Sistemul Bauspar, deblocat pentru noi clienti! Ce se intampla cu cei vechi?

Bancile de locuinte din Romania vor putea relua, in curand, atragerea de noi clienti, dupa o pauza de circa doi ani si jumatate. Noua lege privind sistemul de economisire creditare (Bauspar) a fost aprobata de Parlament pe 13 iunie. Principala modificare este ca beneficiarii primei de stat trebuie sa demonstreze utilizarea banilor in scop locativ.

29 Iun 2018 | Economisire-Creditare

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Depozit la termen

Calculează suma pe care o poți acumula cu ajutorul unui depozit la termen

Cont de economii

Calculează suma acumulată prin depuneri lunare într-un cont de economii