Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Cum se inlocuiesc cardurile TBI Credit?

Cristian Artemi, director carduri TBI Credit

AUTOR:

Cristian Artemi, director carduri TBI Credit

Data publicarii:

Intrebare:

Am citit saptamana trecuta despre cardurile de credit TBI Mastercard. Eu am din septembrie un card TBI proprietar si ma intereseza cum va fi cu cardurile vechi, mi se pare logic sa se "transforme" in carduri cu facilitati noi (Mastercard). Am sunat la serviciul clienti si mi s-a spus ca trebuie sa fac o simpla cerere la reprezentanta pentru schimbare. M-am la dus la cea mai apropiata reprezentanta, la Zalau, unde mi s-a spus ca nu se poate, daca vreau card TBI Mastercard, trebuie cerere noua, adeverinta de salariu noua si pot primi pe langa cel vechi, dar normal ca se ia in considerare la calcul si cel vechi.

Am sunat din la nou serviciul clienti unde prima data mi-au spus aceleasi lucru, dar dupa ce am povestit cum am patit, mi-au spus ca asa este, trebuie cerere noua. Mie nu mi se pare normal asa, dar lucrul mai interesant a fost cand am citit articolul de azi la www.conso.ro, unde scrie:
"Cardurile TBI MasterCard vor inlocui, fara nici un fel de formalitati, vechile carduri proprietar TBI. Cu o exceptie - cardurile emise impreuna cu reteaua de magazine Fidelio, unde din ratiuni care tin de fidelizarea clientilor vor fi mentinute si vechile carduri."
As vrea sa stiu cum este de fapt si daca mi se schimba si mie cardul, cum si cand. (pe un alt site am citit azi tot despre acest card, acolo scrie de schimbare pe baza de cerere)

Kozma Gavril , Simleu Silvaniei, jud. Salaj

Raspuns:

Pentru substituirea cardurilor TBI Credit proprietar aflate in circulatie este necesara doar completarea unei cereri tip la cea mai apropiata sucursala TBI. Aceasta cerere va fi analizata in decurs de 1 luna in cadrul departamentului carduri, dupa care raspunsul va fi transmis catre sucursala, unde s-a depus cererea.


Pentru ca solicitantul sa primeasca un raspuns pozitiv, acesta trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

- lipsa intarzierilor la plata sumelor minime lunare calculate in extraselede cont;
- activarea si utilizarea cardului pana la data curenta, in cazul in care cardul a fost emis cu cel putin 3 luni in urma;
- respectarea normelor legale si a normelor BNR in vigoare, tinand cont de faptul ca aceste reglemantari au survenit dupa emiterea cardurilor proprietar.

 

Ne cerem scuze pentru eventualele neintelegeri relative la acest subiect si va asiguram de toata disponibilitatea.

Opinii recente

de Patricia Radulescu

"Din seria cum sa platesti TU banca pentru un produs de economisire a propriilor bani. Un produs foarte prost gestionat, dezamagitor cu totul. ..."

Facebook