Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Se poate sa imi transfer datoria de pe descoperitul de cont la alta banca?

Octavian Costache, expert carduri

AUTOR:

Octavian Costache, expert carduri

Data publicarii:

Intrebare: Firma la care lucrez ar dori sa incheie conventie cu o alta banca pentru cardurile de salarii. Totusi, multi dintre noi avem overdraft. Se pot prelua si aceste datorii de banca noua? Radulescu Raluca, Tg Mures

Raspuns:

Da, se poate, exista mecanisme in acest sens care presupun colaborarea dintre angajator si banca nou aleasa. Este in interesul unei banci care doreste sa "preia" clientii altei banci (salariati ai unei societati) sa gaseasca solutii pentru preluare / refinantarea overdraftului.
 
Problema este valabila in conditiile in care societatea trece cu toti salariatii la alta banca. In cazuri izolate, cum ar fi doar preluarea unui singur angajat, acesta trebuie sa-si rezolve singur problema.

Opinii recente

de Lelia Dragaioasa

"Nu mi se poate inchide cardul Cetelem, cu toate ca am intreaga suma pe card, datorita sistemului prost facut care functioneaza doar o ..."

Facebook