Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Cum pot cumpara o masina pe firma prin credit?

Ionut Costache, relationship manager la Directia IMM de la Raiffeisen Bank

AUTOR:

Ionut Costache, relationship manager la Directia IMM de la Raiffeisen Bank

Data publicarii:

Intrebare: Cum as putea sa achizitionez o masina prin firma in rate?
Gheorghe Florena Claudia, Ogrezeni

Raspuns:

Obtinerea unui credit pe persoana juridica implica, in functie de banca, anumite conditii obligatorii legate de natura activitatii companiei, perioada de functionare, cifra de afaceri, profit, etc. Mai mult, tot in functie de indicatorii financiari ai companiei se vor stabili costurile aferente, valoarea maxima a imprumutului, nivelul garantiilor cerute.

In cazul in care doriti sa achizitionati un autorurism puteti apela la mai multe tipuri de credite. In cazul in care nu doriti sa oferiti garantii materiale puteti alege un credit de nevoi personale fara garantii iar daca situatia financiara a firmei o permite puteti apela chiar la o linie de credit. Aceste variante implica insa un nivel al costurilor mai ridicat.

In general, insa, pentru a achizitiona un autoturism, cel mai indicat imprumut este creditul de investitii. Daca autoturismul este nou, garantia o va constitui chiar aceasta.Tragerea creditului se va face pe baza facturii proforma.

Opinii recente

de marcel nicolae aga

"Detin la dansii un cont de firma, am fost in sediu sa iau un credit de nevoi personale, si doamna din sediul din ..."

Facebook