Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

OTP Bank Romania

OTP Bank

OTP Bank Romania este parte a grupului maghiar OTP. Banca a intrat pe piata din Romania in 2005, prin achizitia RoBank.

OTP Bank - sediul central
Strada Buzesti nr. 66-68,
sector 1, Bucuresti
Tel: 021 307 57 00
Fax: 021 307 57 35
Email: office@otpbank.ro
Web: www.otpbank.ro

Informatii utile

Call Center: 0 800 882 288

Urgente carduri: 021 308 57 11

  • Credite OTP Bank
  • Depozite OTP Bank

Curs OTP Bank

Ultima actualizare: 16 Feb 2018 | 15:00

Cumparare

Curs euro-leu 4.5900

Curs dolar-leu 3.6280

Vanzare

Curs euro-leu 4.7300

Curs dolar-leu 3.8120

Vocea clientului

Opinii recente Prima casa

de Andra Gabriela

"Buna seara, Va rog daca este posibil, sa ma ajutati cu cateva informatii. A obtinut cineva creditul pentru Prima Casa de la OTP BANK? As dori sa stiu daca este o banca serioasa. Am citit acel articol in care se spune ca OTP a fost implicata intr-un proces: "Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) a castigat un nou proces colectiv pe clauze abuzive deschis impotriva OT..."

34 opinii 1

Transparenta costurilor

1

Timpul de asteptare

2

Functionarii institutiei financiare

1

Procedura de lucru

1

Articole

OTP Bank

Peste 6.000 de clienti ai OTP Bank au acceptat oferta de conversie

Peste 6.000 de clienti ai OTP Bank au acceptat ofertele personalizate pentru conversia creditelor in franci elvetieni. Potrivit unui al comunicat bancii, numarul reprezinta 60% dintre clientii cu credite in CHF, iar reducerile totale de care beneficiaza acestia la soldul creditelor depasesc 45 de milioane de franci.

ANPC face istorie: castiga definitiv primul proces colectiv cu o banca

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) a castigat definitiv procesul intentat OTP Bank, Curtea de Apel Bucuresti respingand apelul formulat de banca. Acesta este primul proces colectiv castigat de ANPC, banca fiind obligata sa elimine clauzele declarate abuzive de instanta din toate contractele de acelasi tip.

Clauze contestabile in oferta OTP Bank pentru clientii cu credite in franci

Oferta OPT Bank Romania pentru clientii cu credite in franci elvetieni, abia lansata, produce deja nemultumiri in randul acestora din cauza prezentei unor clauze considerate abuzive in contractele de conversie Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare (AURSF) a identificat aceste clauze si solicita bancii sa le elimine.

OTP Bank face oferta de conversie cu discount la sold clientilor cu credite in franci

Clientii OTP Bank cu credite in franci elvetieni garantate cu ipoteca vor primi, in urmatoarele trei luni, oferta bancii pentru conversia acestora in lei sau euro. 80% dintre cei 10.500 de clienti vor beneficia de un discount la sold cuprins intre 17,5% si 25.

Clientii OTP primesc din decembrie oferta de conversie a creditelor in franci

Programul de conversie a creditelor din franci elvetieni in lei sau euro a fost aprobat de actioariatul OTP Bank Romania, insa detaliile inca nu au fost anuntate. Potrivit unui raport al bancii mama, clientii vor primi oferte personalizate incepand din luna decembrie.

Restrictii pentru clientii Millennium Bank in weekend

OTP Bank Romania anunta finalizarea procesului de integrare Millennium Bank, pe care a preluat-o la inceputul acestui an. Astfel, in perioada 30 octombrie - 2 noiembrie 2015, clientii bancii preluate vor avea o serie de restrictii in a utiliza produsele si servicile bancare.

Facebook