Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Ghid

1.5 Cum se obtine credit?

PDF Printeaza

Etapa de creditare este perioada ulterioara etapei de economisire. Atunci cand contractul indeplineste conditiile de repartizare, clientii pot decide daca accepta sau nu oferta bancii.

Creditul pentru domeniul locativ este o optiune si ramane la latitudinea clientului daca dupa perioada de economisire acceseaza sau nu creditul Bauspar.

Clientii pot refuza oferta de credit a bancii si continua procesul de economisire, mai cu seama ca produsul are un randament bun pe perioada de economisire datorita primei de la stat.

Pentru a putea solicita creditul trebuie indeplinite urmatoarele conditii:

-    fondul acumulat va fi de 40% sau 50% din valoarea contractului (suma contractata);

-    sa fi trecut cel putin 18 luni de la data incheierii contractului;

-    valoarea cifrei de evaluare ce stabileste ordinea de repartizare va fi de minimum 80.

Creditul pe care il puteti solicita este in lei cu o dobânda fixa  - de doar 5% sau 6% pe an, in functie de tipul contractului de economisire-creditare pe care l-ati ales.

Contractele de economisire-creditare sunt oferite doar de banci specializate, care au devenit recunoscute prin sintagma «banci pentru locuinte». Pentru a-si vinde produsele acestea folosesc mai multe canale de distributie, care pot fi atat banci comerciale, cat si agenti de vanzari sau societati specializate de intermediere.Vocea clientului

Cele mai comentate

BCR

267 Opinii

CEC Bank

244 Opinii

Foloseste cuprinsul pentru a naviga direct la sectiunea ghidului care te intereseaza. Te sfatuim sa citesti cu atentie informatiile din aceste pagini, pentru a intelege cat mai bine detaliile produsului sau serviciului.

Alte ghiduri:

Facebook