Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Ghid

1.2 Cum se economiseste?

PDF Printeaza

Etapa de economisire este perioada in care clientul economiseste o suma de bani in lei. Durata acestei perioade depinde de modalitatea de plata aleasa in contract.

In functie de posibilitatile financiare, clientii au de ales intre :

  • plati de economisire regulate lunare, timpul de economisire fiind mai lung;
  • o plata unica a soldului de economisit, timpul de economisire, respectiv de asteptare  pana la repartizarea contractului fiind minim.

Dupa o perioada minima de economisire de 5 ani, poti utiliza banii si in alte scopuri decat locative.

Pentru sumele economisite, puteti obtine randamente mai ridicate decat în cazul unui simplu depozit la termen, intrucat pe langa dobanda platita de banca, de 2% sau 3% pe an la soldul economisit, statul acorda o prima anuala de 25% din suma economisita pe an, nu mai mult insa de 250 euro/an.Vocea clientului

Cele mai comentate

BCR

267 Opinii

CEC Bank

244 Opinii

Foloseste cuprinsul pentru a naviga direct la sectiunea ghidului care te intereseaza. Te sfatuim sa citesti cu atentie informatiile din aceste pagini, pentru a intelege cat mai bine detaliile produsului sau serviciului.

Alte ghiduri:

  • Credite imobiliare
  • Credite nevoi personaleGhid credite nevoi personale: ce tipuri de credite de consum ofera bancile, cum se obtine un credit de nevoi personale, conditii si documente necesare, termeni de acordare credit de consum. Ghid complet.
  • Depozite

Facebook