Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Ghid

3.4 Ce conditii trebuie sa indeplineasca firmele?

PDF Printeaza

Beneficiarii Programului Rabla 2013 pot fi atat persoanele fizice cat si  juridice, iar achizitia autovehicului nou se poate face inclusiv printr-un contract de leasing financiar. 

O persoana poate achizitiona unul sau mai multe autovehicule noi prin intermediul programului Rabla, cu conditia ca pentru fiecare in parte sa nu beneficieze de o reducere de pret mai mare de trei prime de casare.

Persoanele juridice beneficiare pot fi societati comerciale, unitati administrativ teritoriale, institutii publice, unitati de invatamant, ONG-uri. Pentru a putea participa la programul Rabla 2013, acestea trebuie sa depuna o cerere catre Administratia Fondului pentru Mediu.

Printre criteriile de eligibilitate pe care persoanele juridice trebuie trebuie sa le indeplineasca, se numara:

  • si-a indeplinit obligatiile de plata a taxelor, impozitelor si contributiilor la bugetul de stat, bugetul local si catre Fondul pentru mediu

  • nu a inregistrat fapte sanctionate de legislatia financiara sau vamala

  • nu are suspendate activitatile economice, nu se afla in procedura de insolventa sau lichidare sau in stare de faliment

  • nu sponsorizeaza activitati cu efect negativ asupra mediului.

In plus, persoanele juridice nu pot cumpara tichete valorice pentru a obtine reducerea. Beneficiarii persoane juridice trebuie sa isi casese propriile rable pentru a putea beneficia de reducerea de la stat.


Vocea clientului

Cele mai comentate

BCR

267 Opinii

CEC Bank

243 Opinii

Foloseste cuprinsul pentru a naviga direct la sectiunea ghidului care te intereseaza. Te sfatuim sa citesti cu atentie informatiile din aceste pagini, pentru a intelege cat mai bine detaliile produsului sau serviciului.

Alte ghiduri:

  • Credite nevoi personaleGhid credite nevoi personale: ce tipuri de credite de consum ofera bancile, cum se obtine un credit de nevoi personale, conditii si documente necesare, termeni de acordare credit de consum. Ghid complet.
  • Dobanda anuala efectivaGhid Dobanda anuala efectiva (DAE): ce este DAE, cum se calculeaza dobanda anuala efectiva, ce costuri sunt incluse in DAE, etc. Ghid Complet.
  • Asigurari autoGhid asigurari auto: ce este polita RCA, limite de despagubire, ce inseamna bonus-malus, cum se acorda despagubiri prin polita de asigurare RCA, etc. Ghid complet.

Facebook