Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Ghid Programul Prima Casa: Credit Maxim

2.8 Ce credit pot obtine cu venitul meu?

PDF Printeaza

Programul Prima Casa nu impune un venit minim pentru cei care doresc sa obtina un credit ipotecar, astfel ca orice persoana care obtine venituri poate beneficia de credit.

Creditul maxim ce poate fi obtinut prin Programul Prima Casa este limitat la 57.000 euro. Pentru a imprumuta aceasta suma, clientii trebuie sa dispuna de un venit familial net de aproximativ 3.000 lei.

Acest lucru nu inseamna ca familiile cu venituri mai mici de 3.000 lei pe luna nu pot participa in acest program. Suma maxima imprumutata va fi insa mai mica, in functie de capacitatea de rambursare a fiecaruia.

Pentru a estima suma maxima pe care o puteti obtine, Conso va pune la dispozitie calculatorul Creditul maxim. In acest sens, este recomandat sa alegeti urmatoarele optiuni din formular:

  • Selectati la Gradul maxim de indatorare - 50% (nivelul mediu acceptat de banci in prezent);

  • Alegeti la Durata de rambursare - 30 ani (perioada maxima acceptata in Programul Prima Casa);

  • Alegeti la Tipul creditului optiunea credit imobiliar/ipotecar;

  • Completati nivelul practicat de banca la Rata dobanzii si comisionul lunar (la bancile unde acesta exista).

Pentru a afla valorile exacte practicate de banci pentru Gradul maxim de indatorare si Rata dobanzii, accesati sectiunea Compara credite Prima Casa.


Vocea clientului

Cele mai comentate

BCR

266 Opinii

CEC Bank

243 Opinii

Foloseste cuprinsul pentru a naviga direct la sectiunea ghidului care te intereseaza. Te sfatuim sa citesti cu atentie informatiile din aceste pagini, pentru a intelege cat mai bine detaliile produsului sau serviciului.

Alte ghiduri:

Facebook