Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Ghid

1.3 In ce conditii pot renunta la credit?

PDF Printeaza

Din diverse motive, dupa semnarea contractului de credit, clientii isi pot da seama ca imprumutul contractat nu este cel mai indicat pentru situatia lor sau ca in piata exista oferte mai bune.

Exact ca in cazul oricarui alt bun sau serviciu, exista o perioada in care clientii pot renunta la credit, fara penalizari. Clientii trebuie sa fie totusi atenti la faptul ca, odata platit, comisionul de analiza dosar nu este returnat in cazul in care se renunta la credit.

Dupa semnarea contractului, clientii au la dispozitie o perioada de 14 zile calendaristice in care se pot retrage automat din contract.

Acest lucru se face prin notificarea bancii si returnarea partii din credit care a fost trasa, daca este cazul, si a dobanzii aferente.

Notificarea trebuie facuta in scris si expediata prin curier, fax sau alte mijloace care pot fi probate.

Vocea clientului

Cele mai comentate

BCR

267 Opinii

CEC Bank

243 Opinii

Foloseste cuprinsul pentru a naviga direct la sectiunea ghidului care te intereseaza. Te sfatuim sa citesti cu atentie informatiile din aceste pagini, pentru a intelege cat mai bine detaliile produsului sau serviciului.

Alte ghiduri:

  • Dobanda anuala efectivaGhid Dobanda anuala efectiva (DAE): ce este DAE, cum se calculeaza dobanda anuala efectiva, ce costuri sunt incluse in DAE, etc. Ghid Complet.
  • Biroul de CreditGhid Biroul de Credit: ce este Biroul de Credit, calcul scoring Biroul de Credit, dupa cate zile se raporteaza sau se sterg restantele, etc. Ghid complet pe Conso.ro
  • Cum sa te imprumuti prudent in 3 pasi?

Facebook