Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Ghid

1.2 Pentru cine sunt destinate microcreditele?

PDF Printeaza

Solutiile de microfinantare sunt destinate in general intreprinderilor cu o cifra de afaceri mai mica de 1 milion euro pe an. Pragul exact sub care o firma intra in aceasta categorie difera de la o banca la alta, in functie de cifra de afaceri, dar si de suma totala a creditelor pe care firma o detine la banca respectiva. Iar, in momentul in care oricare dintre aceste criterii trece pragul limita, intreprinderea va fi redirectionata catre personalul bancii care se ocupa de segmentul IMM-ulor din categoria medie. Astfel, daca o intreprindere isi intensifica activitatea cu o anumita banca, isi sporeste sansele de a fi inclusa intr-o categorie superioara, urmand sa beneficieze de un tratament mai special.

In schimb, microcreditele nu sunt recomandate pentru intreprinderile medii din cauza complexitatii activitatii pe care o desfasoara. Aceste intreprinderi necesita o analiza in detaliu a activitatii din partea bancii, astfel incat institutia sa poata concepe o solutie adecvata de finantare.


Vocea clientului

Cele mai comentate

BCR

267 Opinii

CEC Bank

244 Opinii

Foloseste cuprinsul pentru a naviga direct la sectiunea ghidului care te intereseaza. Te sfatuim sa citesti cu atentie informatiile din aceste pagini, pentru a intelege cat mai bine detaliile produsului sau serviciului.

Alte ghiduri:

Facebook