Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Ghid

1.7 Cum imi pot spori sansele sa obtin credit?

PDF Printeaza

Istoricul solicitantului cu banca va cantari destul de mult pentru obtinerea unui raspuns cat mai apropiat de nevoile sale din partea institutiei finantatoare. Acest lucru nu este o conditie eliminatorie, insa, pe masura ce firma luceaza mai mult cu o anumita banca, aceasta ii va putea oferi termeni mai buni de finantare, deoarece cunoaste indeaprope riscurile afacerii respective.

In plus, trebuie tinut cont ca exista cateva aspecte care trebuie evitate, deoarce descalifica din start orice intrepridere care solicita un credit. Bancile nu agreeaza firmele care au datorii restante catre banci, autoritati fiscale sau asigurari sociale. Acelasi tratament primesc si cele care au conturi poprite de catre terti sau inregistreaza perioade de interdictie la utilizarea cecului. Lista neagra mai poate fi completata cu existenta unei proceduri de faliment sau a oricarui alt litigiu indreptat impotriva companiei.


Vocea clientului

Cele mai comentate

BCR

267 Opinii

CEC Bank

244 Opinii

Foloseste cuprinsul pentru a naviga direct la sectiunea ghidului care te intereseaza. Te sfatuim sa citesti cu atentie informatiile din aceste pagini, pentru a intelege cat mai bine detaliile produsului sau serviciului.

Alte ghiduri:

Facebook