Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Ghid

Cuprins

5.4 Cardul meu nu a fost acceptat la plata. De ce?

PDF Printeaza

Exista mai multe situatii in care cardul Dvs poate fi refuzat la plata.Cea mai frecventa situatie este lipsa fondurilor pe card. Trebuie sa alimentati cardul cu fonduri, sau sa solicitati bancii emitente marirea limitei de credit curente. 

Nu vor fi acceptate la plata cardurile care figureaza pe ‘lista neagra’, adica cele care sunt raportate ca fiind pierdute, furate sau blocate de catre detinator.  

Inainte sa faceti cumparaturi online trebuie sa va asigurati ca aveti cardul activat pentru utilizare online. In caz contrar, acesta nu va fi acceptat iar Dvs trebuie sa contactati banca emitenta si sa solicitati sa activeze acest serviciu.  

De asemenea, o tranzactie poate fi respinsa daca emitentul cardului nu a putut fi contactat iar limitele "stand-in" definite de acesta nu permit tranzactii eCommerce sau limiteaza valoarea maxima a tranzactiei. In acest caz, trebuie apelat suportul oferit de catre banca emitenta la numerele de telefon inscrise pe card. Sunt singurii in masura sa ofere informatii reale despre durata nefunctionarii si cauzele incidentului.


Vocea clientului

Cele mai comentate

BCR

266 Opinii

CEC Bank

242 Opinii

Foloseste cuprinsul pentru a naviga direct la sectiunea ghidului care te intereseaza. Te sfatuim sa citesti cu atentie informatiile din aceste pagini, pentru a intelege cat mai bine detaliile produsului sau serviciului.

Alte ghiduri:

  • Ghid de investitiiGhid de investitii: investitii in fonduri mutuale, investitii la bursa, analiza fundamentala actiuni. Ghid complet.
  • Economisire-creditare
  • Biroul de CreditGhid Biroul de Credit: ce este Biroul de Credit, calcul scoring Biroul de Credit, dupa cate zile se raporteaza sau se sterg restantele, etc. Ghid complet pe Conso.ro

Facebook