Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Carduri

Cuprins

5.1 Cat de sigure sunt tranzactiile online?

PDF Printeaza

Pentru o protectie optima, este recomandata inrolarea cardurilor in sistemul 3D Secure. In acest fel, pentru fiecare card va fi generata o parola – aleasa de detinator – care va trebui introdusa pentru confirmarea platii.

Parola joaca rolul pe care codul PIN il are la bancomate si la POS. Prin urmare, in cazul in care pierdeti cardul, el nu va putea fi folosit pe internet fara a se introduce parola. 

In plus, sistemul 3D Secure impune ca datele personale sa fie completate in pagini securizate, fara a fi in nici un moment stocate pe site-ul comerciantului. Ele sunt transmise direct spre serverul bancii emitente pentru autorizarea si efectuarea tranzactiei.  

Comerciantii inrolati in sistemul 3D Secure afiseaza logo-urile “Verified by Visa” sau “MasterCard Secure Code”. 

Bancile care emit carduri ce pot fi inrolate in 3D Secure sunt:Alpha Bank, BCR, BRD,Raiffeisen Bank,UniCredit Tiriac Bank,MKB Romexterra Bank,CEC,Banca Transilvania.


Vocea clientului

Cele mai comentate

BCR

247 Opinii

CEC Bank

214 Opinii

Foloseste cuprinsul pentru a naviga direct la sectiunea ghidului care te intereseaza. Te sfatuim sa citesti cu atentie informatiile din aceste pagini, pentru a intelege cat mai bine detaliile produsului sau serviciului.

Facebook

Spune-ne parerea ta despre noul Conso.ro. Te invitam sa ne trimiti sugestiile, parerile, comentariile pe care le ai in legatura cu noua forma a site-ului.