Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Ghid

Cuprins

3.1 Cui se adreseaza cardurile premium?

PDF Printeaza

Cardurile premium reprezinta o categorie privilegiata de instrumente de plata care sunt acordate clientilor cu venituri ridicate. Limita de credit este mult mai mare si poate ajunge pana la 100.000 euro, fata de numai 5.000 euro, cat ofera in general cardurile de credit standard. Bineinteles, limita de credit acordata fiecarui client se stabileste in functie de capacitatea proprie de rambursare.

In mod normal, gama premium este asociata cu un statut social mai inalt, oferind pe langa acces la o linie de credit si o serie de beneficii si servicii suplimentare. Si cu cat tipul de card premium este mai exclusivist, cu atat gama de servicii auxiliare intra mai mult in zona de lux. In general, aceste carduri sunt destinate clientilor care calatoresc frecvent in strainatate, care pot fructifica la maximum toate facilitatile oferite: de la asistenta si asigurari pentru calatorie si pana la accesul in hoteluri de lux si cluburi private din intreaga lume.

Bancile recomanda cardurile premium in special oamenilor de afaceri, managerilor de companii si persoanelor care doresc sa-si evidentieze statutul social inalt. Cardurile premium au devenit tot mai mult un simbol al puterii financiare.


Vocea clientului

Cele mai comentate

BCR

266 Opinii

CEC Bank

242 Opinii

Foloseste cuprinsul pentru a naviga direct la sectiunea ghidului care te intereseaza. Te sfatuim sa citesti cu atentie informatiile din aceste pagini, pentru a intelege cat mai bine detaliile produsului sau serviciului.

Alte ghiduri:

  • Depozite
  • Biroul de CreditGhid Biroul de Credit: ce este Biroul de Credit, calcul scoring Biroul de Credit, dupa cate zile se raporteaza sau se sterg restantele, etc. Ghid complet pe Conso.ro
  • Drepturile consumatorilor de crediteGhid despre drepturile consumatorilor de credite: drepturi la analiza dosarului, conditii renuntare credit, sfaturi de la ANPC privind OUG 50/2010. Ghid complet.

Facebook