Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Ghid

Cuprins

3.4 Ce includ serviciile de asistenta medicala?

PDF Printeaza

Cardurile premium ofera o serie de servicii de asistenta medicala, in functie de optiunile selectate de emitent. De exemplu, in caz de urgenta, serviciul de asistenta poate indruma clientul spre cea mai apropiata unitate medicala in vederea programarii unei consultatii medicale si stabilirii unui diagnostic.  

In cazul internarii intr-un spital ca urmare a unei imbolnaviri sau a unei vatamari corporale aparute pe parcursul calatoriei in strainatate, serviciul de asistenta poate plati contravaloarea cheltuielilor medicale, dar nu mai mult decat suma asigurata prevazuta in polita de spitalizare.  

Un alt serviciu disponibil este repatrierea medicala. Daca echipa medicala recomanda internarea, cardul va acoperi transportul la cel mai apropiat spital si daca este nevoie din punct de vedere medical, transferul la un alt spital sau la o clinica medicala din tara de rezidenta. Daca echipa medicala recomanda prezenta unei persoane ca insotitor, cardurile premium pot acoperi costurile biletului de intoarcere si de cazare ale acesteia. 

Daca detinatorul cardului care a trebuit sa fie spitalizat calatorea impreuna cu copiii, acestia vor fi repatriati pe cheltuiala societatii de asistenta, daca biletul initial nu era platit dus-intors. De asemenea, serviciile incluse pe card pot acoperi furnizarea de medicamente esentiale care nu se gasesc pe plan local. 

Pentru a beneficia de aceste servicii, este obligatoriu ca biletele de calatorie sa fie achitate cu cardul.


Vocea clientului

Cele mai comentate

BCR

267 Opinii

CEC Bank

243 Opinii

Foloseste cuprinsul pentru a naviga direct la sectiunea ghidului care te intereseaza. Te sfatuim sa citesti cu atentie informatiile din aceste pagini, pentru a intelege cat mai bine detaliile produsului sau serviciului.

Alte ghiduri:

  • Depozite
  • Biroul de CreditGhid Biroul de Credit: ce este Biroul de Credit, calcul scoring Biroul de Credit, dupa cate zile se raporteaza sau se sterg restantele, etc. Ghid complet pe Conso.ro
  • Drepturile consumatorilor de crediteGhid despre drepturile consumatorilor de credite: drepturi la analiza dosarului, conditii renuntare credit, sfaturi de la ANPC privind OUG 50/2010. Ghid complet.

Facebook