Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Situatia inscrierii la Biroul de Credit

1.7 Cum obtin raportul de la Biroul de Credit?

PDF Printeaza
Fiecare persoana are dreptul, prin lege, sa obtina informatii referitoare la situatia inscrierii la Biroul de Credit. Mai mult, in fiecare an, se poate obtine un raport gratuit, ulterior costul fiind de 6 lei pentru fiecare raport solicitat.
 
Pentru eliberarea situatiei proprii, persoanele interesate trebuie sa adreseze in scris catre Biroul de credit o cerere tip datata si semnata, la care se anexeaza o copie dupa actul de identitate si, dupa caz, dovada platii celor 6 lei.
 
Plata se va face la orice unitate BCR, folosind urmatoarele date:
- beneficiar: S.C. Biroul de credit S.A. (cod fiscal R 16140132)
- cont: RO93 RNCB 0090 0005 8898 0001
- deschis la banca: BCR Lipscani
 
Documentele se trimit la adresa postala - Strada Sfânta Vineri nr.29, sector 3, Bucureºti - sau scanate prin e-mail, la adresa situatie@birouldecredit.ro
 
Raportul privind situatia inscrierii la Biroul de credit este transmis solicitantului in functie de preferinta acestuia tot prin intermediul Postei - caz in care cheltuielile vor fi suportate de solicitant - sau prin e-mail.

Vocea clientului

Cele mai comentate

BCR

266 Opinii

CEC Bank

242 Opinii

Foloseste cuprinsul pentru a naviga direct la sectiunea ghidului care te intereseaza. Te sfatuim sa citesti cu atentie informatiile din aceste pagini, pentru a intelege cat mai bine detaliile produsului sau serviciului.

Alte ghiduri:

Facebook