Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Ghid

1.7 Cum se acorda despagubiri?

PDF Printeaza

In cazul producerii unei daune provenite de la riscurile acoperite prin polita obligatorie, despagubirea este platita de catre PAID.

Clientii trebuie sa anunte societatea de asigurare la care a platit prima asupra pagubei produse in cel mai scurt timp posibil. Aceasta urmeaza a face un bilant asupra pagubelor produse, urmand a transmite catre PAID toate datele necesare in vederea platii despagubirii, dar si o propunere de suma ce urmeaza a fi platita.

Sumele sunt platite in decurs de 10-15 zile de la data aprobarii de catre PAID a propunerii de despagubire facute de societatea de asigurare.

Despagubirea maxima ce se poate acorda este de 20.000 euro pentru constructiile de tip A si de 10.000 euro pentru cele de tip B, chiar daca valoarea pagubelor depaseste aceste praguri.

Vocea clientului

Cele mai comentate

BCR

267 Opinii

CEC Bank

243 Opinii

Foloseste cuprinsul pentru a naviga direct la sectiunea ghidului care te intereseaza. Te sfatuim sa citesti cu atentie informatiile din aceste pagini, pentru a intelege cat mai bine detaliile produsului sau serviciului.

Alte ghiduri:

  • Biroul de CreditGhid Biroul de Credit: ce este Biroul de Credit, calcul scoring Biroul de Credit, dupa cate zile se raporteaza sau se sterg restantele, etc. Ghid complet pe Conso.ro
  • Asigurari autoGhid asigurari auto: ce este polita RCA, limite de despagubire, ce inseamna bonus-malus, cum se acorda despagubiri prin polita de asigurare RCA, etc. Ghid complet.
  • Drepturile consumatorilor de crediteGhid despre drepturile consumatorilor de credite: drepturi la analiza dosarului, conditii renuntare credit, sfaturi de la ANPC privind OUG 50/2010. Ghid complet.

Facebook