Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Asigurari de locuinta

1.7 Cum se acorda despagubiri?

PDF Printeaza

In cazul producerii unei daune provenite de la riscurile acoperite prin polita obligatorie, despagubirea este platita de catre PAID.

Clientii trebuie sa anunte societatea de asigurare la care a platit prima asupra pagubei produse in cel mai scurt timp posibil. Aceasta urmeaza a face un bilant asupra pagubelor produse, urmand a transmite catre PAID toate datele necesare in vederea platii despagubirii, dar si o propunere de suma ce urmeaza a fi platita.

Sumele sunt platite in decurs de 10-15 zile de la data aprobarii de catre PAID a propunerii de despagubire facute de societatea de asigurare.

Despagubirea maxima ce se poate acorda este de 20.000 euro pentru constructiile de tip A si de 10.000 euro pentru cele de tip B, chiar daca valoarea pagubelor depaseste aceste praguri.

Vocea clientului

Cele mai comentate

BCR

247 Opinii

CEC Bank

214 Opinii

Foloseste cuprinsul pentru a naviga direct la sectiunea ghidului care te intereseaza. Te sfatuim sa citesti cu atentie informatiile din aceste pagini, pentru a intelege cat mai bine detaliile produsului sau serviciului.

Facebook

Spune-ne parerea ta despre noul Conso.ro. Te invitam sa ne trimiti sugestiile, parerile, comentariile pe care le ai in legatura cu noua forma a site-ului.