Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Asigurari de locuinta

1.2 Care sunt riscurile acoperite?

PDF Printeaza

Polita obligatorie acopera trei riscuri de castastrofe naturale care pot provoca daune:
  • inundatii;
  • cutremure;
  • alunecari de teren.

Suma asigurata (despagubirea maxima care poate fi incasata de asigurat) depinde de tipul constructiei, fiind de:

  • 20.000 euro, in cazul locuintelor de tip A, respectiv cele cu o structura de rezistenta din beton armat, metal ori lemn sau cu pereti exteriori din piatra, caramida arsa sau din orice alta materiale rezultate in urma unui tratament termic sau chimic.
  • 10.000 euro, in cazul locuintelor de tip B, respectiv cele cu pereti exteriori din caramida nearsa sau din orice alte materiale nesupuse unui tratament termic sau chimic (casele de chirpici).

Prin urmare, suma asigurata nu depinde de amplasarea imobilului sau valoarea locuintei.

Vocea clientului

Cele mai comentate

BCR

247 Opinii

CEC Bank

214 Opinii

Foloseste cuprinsul pentru a naviga direct la sectiunea ghidului care te intereseaza. Te sfatuim sa citesti cu atentie informatiile din aceste pagini, pentru a intelege cat mai bine detaliile produsului sau serviciului.

Facebook

Spune-ne parerea ta despre noul Conso.ro. Te invitam sa ne trimiti sugestiile, parerile, comentariile pe care le ai in legatura cu noua forma a site-ului.