Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Asigurari de locuinta

1.6 Am cumparat o casa. Cand trebuie sa inchei asigurarea?

PDF Printeaza

In cazul in care o persoana cumpara o locuinta care este deja protejata printr-o asigurare obligatorie, nu trebuie sa incheie una noua.

Noul proprietar trebuie insa sa verifice daca exista o astfel de polita valabila, in acest caz trebuind sa anunte asiguratorul emitent pentru a actualiza datele politei, in termen de 30 zile lucratoare de la autentificarea actului de proprietate.

In situatia in care acest termen este depasit, polita este anulata, iar noul proprietar nu mai are dreptul la despagubiri in baza acelei asigurari.

Vocea clientului

Cele mai comentate

BCR

247 Opinii

CEC Bank

214 Opinii

Foloseste cuprinsul pentru a naviga direct la sectiunea ghidului care te intereseaza. Te sfatuim sa citesti cu atentie informatiile din aceste pagini, pentru a intelege cat mai bine detaliile produsului sau serviciului.

Facebook

Spune-ne parerea ta despre noul Conso.ro. Te invitam sa ne trimiti sugestiile, parerile, comentariile pe care le ai in legatura cu noua forma a site-ului.