Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Economisire-creditare: In cat timp se primesc banii la rezilierea contractului?

Oana Folcic

AUTOR:

Oana Folcic
expert financiar bancar, Directia Clienti, BCR Banca pentru Locuinte

Data publicarii:

Intrebare: Pe ce data mi se vor vira banii de pe un contract BpL daca eu l-am reziliat cam pe 15 iunie? Tudorache Florentina, Slobozia

Raspuns: Titularii de contracte pot opta la rezilierea contractelor de economisire-creditare inainte de expirarea perioadei minime de economisire de 5 ani pentru:

 (1) rezilierea standard - restituirea soldului contului de economii cel mai devreme dupa 3 luni de la receptionarea de catre BCR BpL a cererii de reziliere

sau
 (2) rezilierea imediata - restituirea soldului contului de economii imediat dupa receptionarea de catre BCR BpL a cererii de reziliere, cu conditia furnizarii tuturor datelor necesare efectuarii platii.
 
Pentru a va putea comunica data la care banca va vira sumele economisite in cadrul contractului va rugam sa ne furnizati urmatoarele informatii necesarii identificarii solicitarii de reziliere a contractului in baza noastra de date, respecitv: CNP, numar contract de economisire-creditare.

Opinii recente

de Patricia Radulescu

"Din seria cum sa platesti TU banca pentru un produs de economisire a propriilor bani. Un produs foarte prost gestionat, dezamagitor cu totul. ..."

Facebook