Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

  • Sfatul expertului

Economisire-creditare: In cat timp se primesc banii la rezilierea contractului?

Print Get a PDF version of this webpagePDF
-A +A
Oana Folcic

AUTOR:

Oana Folcic
expert financiar bancar, Directia Clienti, BCR Banca pentru Locuinte

Data publicarii:

Intrebare: Pe ce data mi se vor vira banii de pe un contract BpL daca eu l-am reziliat cam pe 15 iunie? Tudorache Florentina, Slobozia

Raspuns: Titularii de contracte pot opta la rezilierea contractelor de economisire-creditare inainte de expirarea perioadei minime de economisire de 5 ani pentru:

 (1) rezilierea standard - restituirea soldului contului de economii cel mai devreme dupa 3 luni de la receptionarea de catre BCR BpL a cererii de reziliere

sau
 (2) rezilierea imediata - restituirea soldului contului de economii imediat dupa receptionarea de catre BCR BpL a cererii de reziliere, cu conditia furnizarii tuturor datelor necesare efectuarii platii.
 
Pentru a va putea comunica data la care banca va vira sumele economisite in cadrul contractului va rugam sa ne furnizati urmatoarele informatii necesarii identificarii solicitarii de reziliere a contractului in baza noastra de date, respecitv: CNP, numar contract de economisire-creditare.


 

Pune si tu o intrebare!

Daca ai nelamuriri fata de un produs
financiar sau doresti sa afli mai
multe informatii financiare despre un anumit subiect, expertii Conso
iti vor raspunde.


Pune intrebare(P) Finantari imobiliare cu dobanzi fixe in lei, incepand de la 4,5% pe an
  • Cauti un credit?
  • Vrei sa economisesti?
  • Vocea clientului
Raiffeisen Asset Management Ridicarea unei sume de bani

"Am apelat on-line la accesarea unui credit de la Raiffeisen Bank, dupa preaprobarea on-line,am depus toate documentele cerute de functionarul de la ghjiseu. . . apoi ..."

IOAN COMANAR (Sacele)